Haarpoeder voor zichtbaar voller haar

Toppik haarpoeder zorgt voor extra volume, camoufleert kale plekken én geeft dun haar een boost. Binnen slechts 30 seconden. Het poeder bevat haarvezels die zich direct aan jouw haar hechten, zodat je direct volume ziet. Bovendien camoufleert het haarpoeder kaalheid of een terugtrekkende haarlijn. Onze haarpoeders zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen, en zijn beschikbaar in 9 tinten voor alle haartypes en -texturen.

Wat is volumepoeder en wat doet het?

Volumepoeder is een stylingproduct dat jouw haar meer textuur en volume geeft. Ideaal voor dun en futloos haar bijvoorbeeld. Het zorgt voor optische haarverdikking. Je kunt het volumepoeder op de aanzet van je haar aanbrengen en vervolgens je haar zachtjes kneden. Het resultaat: een optisch volle haarbos, een volumeboost en een kapsel dat prachtig in model blijft zitten. Het bijkomend voordeel van Toppik volumepoeder is dat het camouflerend werkt. Op die manier kun je kale plekken, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn heel natuurlijk camoufleren. Ben je grijs aan het worden en wil je je uitgroei verbergen? Ook dan zijn de Toppik haarvezels geschikt. Bekijk onze Colored Hair Thickeners.

Hoe werkt haarpoeder?

Haarpoeder hecht zich als een magneet aan jouw eigen haar. Maar hoe werkt haarpoeder precies? Het poeder van Toppik bevat keratine-vezels: vezels die sterk lijken op jouw eigen haar. Deze haarvezels (ofwel hair fibers) zijn gemaakt van organische keratine proteïnen, net als echt menselijk haar. Wanneer je het poeder aanbrengt op het haar, hechten de vezels zich direct aan jouw haar. Vervolgens blijven de haarvezels minimaal 24 uur perfect zitten. Dat komt dankzij statische elektriciteit. Hoe dat zit: zowel jouw eigen haar als de haarvezels zijn statisch geladen. Echter bevat jouw haar een tegenovergestelde statische lading ten opzichte van de haarvezels. Daardoor trekken ze elkaar aan, want: opposites attract. 


Onze haarpoeders zijn beschikbaar in 9 tinten en zijn geschikt voor alle haartypen en -texturen. Of je nu licht blond, midden blond, licht bruin, middenbruin, donker bruin, kastanjebruin, zwart, wit of grijs haar hebt. 

Haarpoeder aanbrengen in 5 stappen

Toppik volumepoeder is in een handomdraai aangebracht. Binnen slechts 30 seconden. Hoe breng je het aan? Volg deze stappen: 

  1. Gebruik het haarpoeder alleen op droog haar.
  2. Style jouw haar zoals je het wilt.
  3. Breng het poeder aan op plekken waar je haar dunner is of waar je uitgroei ziet.
  4. Klop de vezels zachtjes in met je vingertoppen om deze goed te verdelen.
  5. Zijn de haarvezels nog niet helemaal goed verdeeld? Kam of borstel je haar dan nog even door. Tip: om het haarpoeder nog beter te kunnen aanbrengen en verdelen, kun je gebruikmaken van de Toppik Spray Applicator en de Hairline Optimizer.

Het resultaat van Toppik haarpoeder

Haar poeder voor man én vrouw

Toppik biedt poeder voor haar én voor hem. Vooral voor mannen is het een veelvoorkomende onzekerheid: kaal worden, dun wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Maar gelukkig is de oplossing binnen handbereik! Toppik haar poeder wordt door veel mannen gebruikt. Niets om je voor te schamen. En het poeder lijkt zó sterk op je eigen haar waardoor niemand ziet dat je styling powder gebruikt. Iets voor jou? Geef het eens een kans!

Is haarpoeder slecht voor je haar?

Het antwoord is: nee! Toppik maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke keratinevezels die sterk lijken op de structuur van jouw eigen haar. Onze formule bevat géén siliconen of andere kunstmatige ingrediënten. Daardoor kan haarpoeder zeker geen kwaad: het beschadigt je haar absoluut niet. Op zoek naar de beste haarpoeder van dit moment? Dan durven wij te stellen dat je het beste kunt kiezen voor Toppik. Met onze haarpoeder-formule creëer je meer volume én kun je eventuele kale plekken of dun haar camoufleren. Win-win!  

Voordelig haarpoeder kopen?

Wil je voordelig en snel Toppik haarpoeder kopen? Bekijk ons aanbod en plaats online jouw bestelling. Voor 10:00 uur besteld = vandaag in huis. En bestel je voor € 30,- of meer? Dan profiteer je van gratis verzending. Nieuwsgierig geworden? Probeer het gewoon eens en ervaar het verschil!

© 2022 AboutOurBrands