Haarverdikker Spray

De Toppik Colored Hair Thickener is ontworpen om grotere gebieden van dun of dunner wordend haar te verhullen. Een vollere, dikkere look binnen enkele seconden is het resultaat.

Haarverdikker Spray

Op zoek naar colored hair thickener? In onze officiële Nederlandse Toppik webshop verkopen wij verdikkende kleurspray. De spray bevat dezelfde haarvezels als de Toppik hair building fibers.

Hoe werkt de Toppik colored hair thickener?

Door de handige spray is de colored hair thickener eenvoudig aan te brengen en veilig voor dagelijks gebruik. In wind en regen, tijdens het sporten: de spray blijft op zijn plaats. De spray hecht goed, maar is ook gemakkelijk uit te wassen met shampoo.

Een vollere, dikkere look met Toppik colored hair thickener

De Toppik colored hair thickener is ontworpen om grotere gebieden van dun of dunner wordend haar te verhullen. Een vollere, dikkere look is het resultaat.

Toppik colored hair thickener in vier verschillende kleuren

De Toppik colored hair thickener is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De kleurspray past bij vrijwel elke haarkleur door het gebruik van natuurlijke pigmenten en past naadloos in je bestaande haar. Hierdoor creëer je een vollere, dikkere look.

© 2022 AboutOurBrands