Natuurlijke lading

haren voor en na toppik
Toppik geeft direct het uiterlijk van een dikke, volle haardos.

Toppik Haarvezels zijn gemaakt van natuurlijke keratine van de hoogste kwaliteit, hetzelfde type eiwit dat in echt haar wordt aangetroffen.

De vezels hebben een sterke natuurlijke statische lading die een magnetisch effect creëert, en bindt stevig aan zelfs de fijnste haren.

De resultaten hebben het leven van miljoenen vrouwen en mannen veranderd van mensen die worstelen met fijn of dunner wordend haar, Alopecia of die chemotherapie hebben ondergaan.

Het Toppik verschil

Niet alle vezels zijn gelijk.

Afgeleid van een natuurlijke bron, is de keratine die wordt gebruikt om Toppik haarvezels te maken bijna identiek aan menselijk haar en laat
zich natuurlijk en niet-detecteerbaar mengen met het eigen haar.

Andere Keratinevezels zijn afgeleid van lagerwaardige bronnen zoals visgraten, nagels en hoeven, wat resulteert in een textuur en uiterlijk
dat niet vergelijkbaar is met de hoge kwaliteit vezels van Toppik.

De natuurlijke keratine die Toppik gebruikt, heeft een aangeboren statische lading die ervoor zorgt dat vezels zich aan elk haartype vasthouden.

Imitators gemaakt van katoen, plantaardige materialen en rayon hebben deze natuurlijke statische lading niet. Bijgevolg is dat er niets
hen aantrekt tot het haar, dus hebben ze de neiging om te klonteren, verschuiven of op de hoofdhuid te vallen en er daardoor onnatuurlijk uitzien.

Dankzij de innovatieve technologie van Toppik kunnen de vezels weerstand bieden aan wind, regen en transpiratie.

haren met toppik

© 2022 AboutOurBrands