Blog

 1. Super gemakkelijke haargroei tips die je moet kennen

  Super gemakkelijke haargroei tips die je moet kennen

  Als je Repelsteeltje-waardig haar wilt laten groeien, ben je hier aan het juiste adres. Zelfs als je nog nooit in staat bent geweest om je haar te laten groeien, zou je op weg kunnen zijn naar haar tot aan de taille door deze haargroeitips te volgen, consistent te blijven en erg geduldig te zijn!

  Lees hier alle tips voor gezond, mooi en vooral lang haar!

  Lees meer »
 2. Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?

  Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?

  Hoe vaak haar te wassen is al heel lang een debat in de schoonheidswereld.
  Toen moderne shampoo, zoals wij die kennen, voor het eerst werd gebruikt in het begin van de 20e eeuw, adviseerden schoonheidsexperts destijds dat vrouwen hun haar om de twee weken moeten wassen. Echter, in de jaren 70 werd dagelijks haarwassen de norm. De laatste tijd is de no-shampoo of "no-poo" -beweging populair geworden.

  No-poo omvat het overslaan van traditionele shampoos ten gunste van natuurlijke vervangers zoals appelciderazijn, of eenvoudigweg het "co-wassen" van haar met water en conditioner.

  Met alle tegenstrijdige informatie die er is, vraagt je je waarschijnlijk af: "Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?"
  Blijf lezen om erachter te komen!

  Lees meer »
 3. Het begrijpen van de haargroei cyclus

  Het begrijpen van de haargroei cyclus

  Het begrijpen van de haargroei cyclus is de sleutel tot het optimaliseren van de haargroei en het verminderen van haaruitval.

  Heb je er ooit over nagedacht waarom sommige mensen haar voorbij hun taille kunnen laten groeien, terwijl anderen het haar niet langs hun schouders kunnen laten groeien? Of misschien heb je je afgevraagd of het kwijtraken van het haar in de douche normaal is of dat het iets is om je zorgen over te maken.
  Blijf lezen om meer te weten te komen over de haargroeicyclus en het antwoord op deze vragen.

  Lees meer »
 4. De 5 beste gelaagde dames kapsels voor dun haar

  De 5 beste gelaagde dames kapsels voor dun haar

  Dun haar hebben betekent niet dat je geen geweldig haar kunt hebben. De sleutel is het hebben van een kapsel dat werkt met fijn haar, niet ertegen. Met het verkeerde kapsel kan dun haar slap, plat en levenloos lijken. Het juiste kapsel kan dun uitziend haar voller en gezonder laten lijken.
  Lees verder en ontdek onze keuze voor de beste gelaagde kapsels voor fijn en dun haar.

  Lees meer »
 5. Toppik Haarvezel hacks

  Toppik Haarvezel hacks

  Je weet waarschijnlijk al dat Toppik Hair Building Fibers de gemakkelijkste manier is om onmiddellijk het haar dikker en voller haar te laten lijken. Miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld hebben deze haarvezels gebruikt om fijn en dunner wordend haar te verhullen.

  Maar wist je dat Hair Building Fibers een aantal andere verrassende toepassingen heeft? Haarvezels zijn een geweldige styling-tool voor het verbergen van wortels, het stylen van extensions en het mooier maken van opgestoken kapsels.

  Lees verder om deze haarhacks en tips te leren over het gebruik van Toppik-haarvezels om je kapsel te verbeteren.

  Lees meer »
Pagina
© 2018 LabStores