Blog

 1. De link tussen roken en haarverlies

  De link tussen roken en haarverlies

  Roken kan veel negatieve gevolgen hebben. Hartziekten, kanker en aandoeningen van de luchtwegen zijn eigenlijk slechts het topje van de ijsberg. Maar als gezondheidsproblemen je niet overtuigen om te stoppen met roken, kan dit misschien wel helpen: onderzoeken wijzen uit dat roken haarverlies veroorzaakt.

  Blijf lezen om te leren waarom roken haarverlies veroorzaakt en hoe je haaruitval door roken kunt verminderen.

  Lees meer »
 2. 5 makkelijke tips voor het perfect krullen van je haar!

  5 makkelijke tips voor het perfect krullen van je haar!

  Zachte, glanzende krullen zijn altijd in stijl. Als je niet genetisch gezegend bent met natuurlijke krullen, kun je ze thuis nog steeds bereiken met een van deze eenvoudige manieren om haar te krullen. Deze eenvoudige trucs voor het krullen van haar geven je geweldige wervelingen en ronddraaiende bewegingen - zonder veel moeite.

  Lees deze blog en kom erachter!

  Lees meer »
 3. Hypothyreoïdie en haarverlies begrijpen

  Hypothyreoïdie en haarverlies begrijpen

  Hoewel de meeste gevallen van haarverlies bij mannen te wijten zijn aan mannelijke kaalheid, kan haarverlies bij vrouwen gecompliceerder zijn. Een schildklieraandoening die hypothyreoïdie veroorzaakt, is slechts een van de vele mogelijke oorzaken van haarverlies bij vrouwen. Gelukkig is deze situatie in de meeste gevallen omkeerbaar.
  Blijf lezen om meer te weten te komen over haarverlies van hypothyreoïdie.

  Lees meer »
 4. Kan gewichtsverlies ook haarverlies veroorzaken?

  Kan gewichtsverlies ook haarverlies veroorzaken?

  Stel je dit eens voor: je bent hard aan het trainen geweest en hebt hard gewerkt aan het snijden van calorieën met de hoop je streefgewicht te bereiken. Maar dan begin je te merken dat je haar er dunner uitziet dan vroeger.
  Helaas zijn voor veel mannen en vrouwen gewichtsverlies en haarverlies aan elkaar gekoppeld. Geen paniek. Haarverlies is eigenlijk heel normaal na het verliezen van gewicht, vooral als je in korte tijd een aanzienlijk gewicht hebt verloren.
  Blijf lezen om meer te weten te komen over het verband tussen gewichtsverlies en haarverlies en hoe dit te verhelpen.

  Lees meer »
 5. Hoe voorkom je (of leer je te houden van) grijs haar

  Hoe voorkom je (of leer je te houden van) grijs haar

  Grijs haar is een natuurlijk onderdeel van ouder worden. In feite heeft de helft van de bevolking 50% grijs haar op de leeftijd van 50. Maar wat als je jonger bent dan 50?

  Hoewel genen de grootste factor zijn bij voortijdig grijs haar, kunnen ook levensstijl en voedingsfactoren een rol spelen.

  Blijf lezen om erachter te komen wat grijs haar veroorzaakt en hoe ermee om te gaan.

  Lees meer »
© 2018 LabStores