Blog

 1. Toppik Haarvezel hacks

  Toppik Haarvezel hacks

  Je weet waarschijnlijk al dat Toppik Hair Building Fibers de gemakkelijkste manier is om onmiddellijk het haar dikker en voller haar te laten lijken. Miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld hebben deze haarvezels gebruikt om fijn en dunner wordend haar te verhullen.

  Maar wist je dat Hair Building Fibers een aantal andere verrassende toepassingen heeft? Haarvezels zijn een geweldige styling-tool voor het verbergen van wortels, het stylen van extensions en het mooier maken van opgestoken kapsels.

  Lees verder om deze haarhacks en tips te leren over het gebruik van Toppik-haarvezels om je kapsel te verbeteren.

  Lees meer »
 2. Tips voor het kweken van een strakke volle baard

  Tips voor het kweken van een strakke volle baard

  Dus je probeert een baard te laten groeien.
  Je stelt je een gezonde, dikke baard voor die alleen ruige mannelijkheid schreeuwt. Door de onregelmatige baardgroei zie je er echter meer onverzorgd uit dan mannelijk.

  Wees niet bang! Volg deze tips om een onregelmatige baard op te vullen en gelijkmatig te maken.
  Binnen de kortste keren heb je de volle, dikke baard van je dromen!

  Lees meer »
 3. Haarverlies bij tieners

  Haarverlies bij tieners

  Haarverlies is alarmerend op elke leeftijd, wat leidt tot schaamte en verminderde zelfwaardering. Maar voor tieners kan haaruitval vooral traumatisch zijn. Haarverlies bij tieners is vaak een teken van een onderliggende kwestie, zoals een vitaminetekort of hormonale onbalans. Gelukkig is haarverlies bij tieners meestal tijdelijk en het haar groeit terug wanneer het probleem is verholpen.
  Lees hier de verschillende oorzaken en oplossingen.

  Lees meer »
 4. Het Toppik haarvezel verschil

  Het Toppik haarvezel verschil

  Toppik is het hoogst aangeschreven haarvezel product dat verkrijgbaar is in Nederland en wel om een goede reden: Toppik Hair Building Fibers worden gemaakt in Amerika van een natuurlijke keratine bron van hoge kwaliteit, die zorgt voor onmiddellijke, natuurlijk uitziende en langdurige resultaten. Helaas zijn er ook veel namaakproducten en vervalsingen van Toppik verkrijgbaar op de markt.
  Lees hier hoe en waarom je deze producten moet vermijden.

  Lees meer »
 5. Gebruiksaanwijzing Toppik

  Gebruiksaanwijzing Toppik

  Toppik Hair Building Fibers kunnen er onmiddellijk voor zorgen dat jouw haar er voller en dikker uitziet, als je weet hoe je ze correct moet gebruiken. Gelukkig zijn de Toppik Hair Building Fibers zeer eenvoudig aan te brengen!

  Lees verder om te ontdekken hoe je de Hair Building Fibers moet aanbrengen en krijg tips van echte klanten over hoe je het product perfect kan aanbrengen.

  Lees meer »
Pagina
© 2018 LabStores