Blog

 1. Kan gewichtsverlies ook haarverlies veroorzaken?

  Kan gewichtsverlies ook haarverlies veroorzaken?

  Stel je dit eens voor: je bent hard aan het trainen geweest en hebt hard gewerkt aan het snijden van calorieën met de hoop je streefgewicht te bereiken. Maar dan begin je te merken dat je haar er dunner uitziet dan vroeger.
  Helaas zijn voor veel mannen en vrouwen gewichtsverlies en haarverlies aan elkaar gekoppeld. Geen paniek. Haarverlies is eigenlijk heel normaal na het verliezen van gewicht, vooral als je in korte tijd een aanzienlijk gewicht hebt verloren.
  Blijf lezen om meer te weten te komen over het verband tussen gewichtsverlies en haarverlies en hoe dit te verhelpen.

  Lees meer »
 2. Hoe voorkom je (of leer je te houden van) grijs haar

  Hoe voorkom je (of leer je te houden van) grijs haar

  Grijs haar is een natuurlijk onderdeel van ouder worden. In feite heeft de helft van de bevolking 50% grijs haar op de leeftijd van 50. Maar wat als je jonger bent dan 50?

  Hoewel genen de grootste factor zijn bij voortijdig grijs haar, kunnen ook levensstijl en voedingsfactoren een rol spelen.

  Blijf lezen om erachter te komen wat grijs haar veroorzaakt en hoe ermee om te gaan.

  Lees meer »
 3. Beauty Blogger Lauren over de Brow Building Fibers

  Beauty Blogger Lauren over de Brow Building Fibers

  Hallo Toppik! Mijn naam is Lauren Grisso en ik ben de hoofdredacteur van Her Closet Image Blog, waar ik betaalbare, kwalitatieve en innovatieve items deel die ik dagelijks handig vind. Veel van mijn artikelaanbevelingen in detailhandel en schoonheid worden gekocht omdat ik ze uniek vind onder hun concurrenten. Mijn doel is om items te benadrukken die niet alleen inspirerend zijn, maar ook producten waar je het meeste waarde voor je geld kunt krijgen als je geen tijd hebt om het onderzoek zelf te doen.

  Lees meer »
 4. DHT haarverlies bij vrouwen en mannen

  DHT haarverlies bij vrouwen en mannen

  Androgene alopecia, ook bekend als DHT haarverlies, is verreweg het meest voorkomende type haaruitval. DHT haarverlies treft 50 miljoen mannen en 30 miljoen vrouwen in alleen al de Verenigde Staten. Hoewel de kans dat je DHT haarverlies krijgt klein is als een puber of een tiener, neemt het risico toe met de leeftijd. Dus wat is DHT en waarom veroorzaakt het haaruitval?
  Blijf lezen om erachter te komen.

  Lees meer »
 5. Mannelijke Kaalheid Uitgelegd

  Mannelijke Kaalheid Uitgelegd

  Als je een beetje dun ziet van boven wees gerust, je bent niet de enige. Meer dan 50% of alle mannen ouder dan 50 jaar hebben last van haaruitval. Ongeveer 95% van dat haarverlies is erfelijke mannelijke kaalheid, of androgene alopecia. In feite treft mannelijke kaalheid ongeveer 4 miljoen mensen in de Nederland.

  Dus wat zijn jouw opties als je kaal begint te worden?
  Blijf lezen om erachter te komen!

  Lees meer »
Pagina
© 2018 LabStores