Blog

 1. Hoe lang blijven Toppik Haarvezels zitten?

  Hoe lang blijven Toppik Haarvezels zitten?

  Toppik Hair Building Fibers zijn een geweldige oplossing om ogenblikkelijk dikker, voller haar te creëren. Hoewel de resultaten niet permanent zijn, gaan ze lang mee. Als het goed wordt aangebracht, blijven Toppik haarvezels in het haar tot je het haar weer wast met shampoo . We krijgen echter veel vragen over de duur van de vezels, dus we vroegen wat Toppik-gebruikers om hun ervaringen met ons te delen. Blijf lezen om erachter te komen hoe haarvezels in verschillende dagelijkse situaties standhouden.

  Lees meer »
 2. Hoe je kort haar laat groeien

  Hoe je kort haar laat groeien

  Het laten groeien van je haar is een ware test van geduld. Haar groeit slechts een centimeter per maand zodat de overgangsperiode naar prachtig lang haar lang kan duren. En terwijl Toppik Hair Building Fibers je haar meteen dikker kunnen maken, kunnen ze je haar er niet langer langer uit laten zien.
  Als je klaar bent met je korte haar volg dan de tips in deze blog voor het kweken van langer haar.

  Lees meer »
 3. Het belang van proteïne voor haargroei

  Het belang van proteïne voor haargroei

  Misschien heb je net een slecht kapsel gehad dat je wilt laten groeien, of je haar ziet er schaars uit en je wilt dat het dikker wordt. De sleutel tot het groeien van gezonder haar? Veel eiwitten eten. Blijf lezen voor onze tips voor de beste eiwitbronnen voor de haargroei en ontdek hoe proteïne daadwerkelijk helpt bij de haargroei.

  En als je op zoek bent naar een onmiddellijke oplossing om dunner wordend haar te bedekken, probeer dan Toppik Hair Building Fibers. Toppik-vezels zijn gemaakt van keratine-eiwitten (hetzelfde type eiwit als in je natuurlijke haar) en zullen het haar in seconden dikker doen lijken.

  Lees meer »
 4. Perfectioneer je Baardverzorging routine

  Perfectioneer je Baardverzorging routine

  De meeste mensen gaan ervan uit dat baarden relatief onderhoudsvrij zijn. Zeker, ze kunnen behoorlijk makkelijk zijn als je van de nonchalante look houdt.
  Maar als je een nette, aantrekkelijke, gezond uitziende baard wilt, moet je toch wat extra werk doen.

  Blijf onze blog lezen voor het verzorgen van baarden om te leren hoe je een baardverzorging routine op de juiste manier kunt uitvoeren.

  Lees meer »
 5. Het oplossen van 5 algemene hoofdhuidaandoeningen

  Het oplossen van 5 algemene hoofdhuidaandoeningen

  Hoofdhuidproblemen kunnen ongemakkelijk en beschamend zijn, maar niet alle hoofdhuidaandoeningen leiden tot haaruitval. Veel voorkomende hoofdhuidaandoeningen vereisen echter wel een bezoek aan de dokter om de symptomen op te helderen en te voorkomen dat ze ernstiger worden.

  Blijf lezen om meer te weten te komen over algemene hoofdhuidaandoeningen en wat u eraan kunt doen.

  Lees meer »
Posts loader
© 2018 LabStores