OVer ons

Terug naar klantenservice

Toppik.nl is de officiële importeur van Toppik in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking.

Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden.
Toppik.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Toppik producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.

Toppik

Toppik is een internationaal gerenommeerd merk dat meer dan dertig jaar geleden in de Verenigde Staten is opgericht.
Toppik Inc heeft een revolutie teweeggebracht in de haarverzorgings- en haarverliesbranche door Toppik producten te ontwikkelen en verbeteren voor voller, dikker ogend haar.

Toppik creëerde twee hoofdmerken, Toppik en Couvré, die allemaal gebruikt kunnen worden voor haarverlies bij mannen en vrouwen en dunner wordend haar. Helaas zijn ze in 2017 gestopt met het merk Couvré maar met de Toppik Hair Fibers en Colored Hair Thickener zijn er even goede, dan wel betere alternatieven. De Toppik Hair Fattener geeft resultaten na slechts één gebruik en zorgt ervoor dat de individuele haren zich 'openstellen' waardoor er direct een vollere look gecreëerd wordt. Bovendien hoef je hierdoor minder Toppik haarvezels te gebruiken om de hoofdhuid te bedekken.

Toppik haarvezels zijn de beste haarvezels op de markt, Toppik haarvezels en de Spray Applicator maken het gemakkelijk de hoofdhuid en kale plekken onmiddellijk te bedekken.
In tegenstelling tot andere bedekkende oplossingen, zijn Toppik haarvezels weersbestendig en zien ze er natuurlijk uit, zodat je het vertrouwen krijgt dat je wilt.

Word een Toppik verkooppunt

Als de officiële distributeur van Toppik in Nederland, België en Luxemburg zijn wij ook de belangrijkste Toppik groothandel dat officiële producten van Toppik mag verkopen. Accepteer geen imitaties, spreek met ons over een partnerschap en ontvang de prijswinnende Toppik haarverlies producten voor in jouw winkel.
Stuur een mailtje naar info@toppik.nl of kijk hier voor meer informatie.

© 2022 AboutOurBrands