Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Op zoek naar accessoires voor je haarproducten? Met de Toppik accessoires maak je optimaal gebruik van de haarproducten.

Handige accessoire: Toppik hairline optimizer

Met deze accessoire is een niet natuurlijk ogende voorste haarlijn verleden tijd. Het is niet altijd even gemakkelijk om een natuurlijke haarlijn te creëren. Dit los je op door het gebruik van de Toppik hairline optimzier. Na gebruik van de Toppik hair building fibers werk je je haarlijn bij met deze precisie kam, welke speciaal ontworpen is met onregelmatige tanden. Verbeter de haarvezels langs je haarlijn voor een meer natuurlijke look.

Toppik spray applicator als extra accessoire

De Toppik spray applicator is een niet te missen accessoire. De applicator is een precisie-instrument waarmee je Toppik hair building fibers aanbrengt door te spuiten in plaats van te schudden. Dit resulteert in meer controle, minder verspreiding van de vezels en maakt het makkelijker om lastige plekken te bedekken.

Alle accessoires in een met de tool kit

Met de voordelige set waar alle accessoires in zitten ben je altijd voorbereid om de perfecte look te creëren. De Toppik Tool Kit bevat alles wat je nodig hebt om verzekerd te zijn van een natuurlijke, volle bos haar!

© 2022 AboutOurBrands