Alle vragen over kapsels

Kapsels

De 5 best gelaagde kapsels voor dun haar

Dun haar hebben betekent niet dat je geen geweldig haar kunt hebben. De sleutel is het hebben van een kapsel dat werkt met fijn haar, niet ertegen. Met het verkeerde kapsel kan dun haar slap, plat en levenloos lijken. Het juiste kapsel kan dun uitziend haar voller en gezonder laten lijken. Ontdek de 5 best gelaagde kapsels voor fijn en dun haar.

Lees verder

Onze favoriete feestdagen kapsels

De feestdagen komen eraan! Je agenda begint al vol te lopen met veel feesten en activiteiten, dus het is tijd om je looks te plannen. Hoewel we je niet kunnen helpen met de outfits, kunnen we je wel helpen je beste feest-kapsel te vinden. Lees hier wat onze favoriete feestdagen kapsels zijn!

Lees verder

Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?

Hoe vaak haar te wassen is al heel lang een debat in de schoonheidswereld. Toen moderne shampoo, zoals wij die kennen, voor het eerst werd gebruikt in het begin van de 20e eeuw, adviseerden schoonheidsexperts destijds dat vrouwen hun haar om de twee weken moeten wassen. Echter, in de jaren 70 werd dagelijks haarwassen de norm. Maar hoe vaak moet je je haar nu echt wassen?

Lees verder

© 2022 AboutOurBrands