De 5 beste gelaagde dames kapsels voor dun haar

Dun haar hebben betekent niet dat je geen geweldig haar kunt hebben. De sleutel is het hebben van een kapsel dat werkt met fijn haar, niet ertegen. Met het verkeerde kapsel kan dun haar slap, plat en levenloos lijken. Het juiste kapsel kan dun uitziend haar voller en gezonder laten lijken.
Lees verder en ontdek onze keuze voor de beste gelaagde kapsels voor fijn en dun haar.

Deze 5 kapsels moet je proberen

vrouw met bob kapsel

1. Choppy Bob

Lichte lagen met golven voegen versteld volume toe aan fijn haar. Vraag om een asymmetrische bob met gevederde lagen voor een moderne, trendy look. Draag met een diep gedeelte voor extra volume.

vrouw met schuine bob

2. Schuine Lob

Dit schouder lange kapsel is zeer vleiend voor fijn of dun haar. De zijwaarts vallende pony omkadert het gezicht, terwijl luchtige lagen beweging en volume toevoegen.

vrouw met lang en haar lichte lagen, beste gelaagde kapsels voor vrouwen

3. Lang met lichte lagen

Fijn haar betekent niet noodzakelijk kort haar! Als je verlangt naar zeemeermin lengtes, denk dan aan vederlichte lagen. Deze lichtgewicht lagen voegen textuur en beweging toe aan de uiteinden, zonder de wortels te verzwaren of dun haar slap of vezelig te laten lijken.

vrouw met pony en Toppik hair buidling fibers

4. Shag met pony

We hebben dit gelaagde kapsel de laatste tijd overal gezien - en ervan gehouden. nonchalante lagen met stompe uiteinden zijn gemakkelijk te krullen of te föhnen voor zwoele beach waves (Perfect voor de zomer!). De pony geeft vorm en stijl aan deze look.

vrouw met woelig kort haar en toppik haarvezels voor dikker voller haar

5. Choppy pixie

Als je moedig bent, vraag je de kapper naar een Choppy Pixie. Een kort en pittige pixie maakt het haar dikker en voller, plus het is gemakkelijk te stylen. Het is ook een goede optie om schade door overstyling te verwijderen.

Must-Know Tips voor styling van fijn haar

Zodra je het juiste kapsel hebt, volg je deze tips om het meeste uit je nieuwe look te halen:

Begin met schoon haar

Bouncy, volumineuze looks zijn het gemakkelijkst te maken op schoon haar. Was het haar met een milde shampoo en voeg daarna Toppik Hair Building Conditioner toe aan de uiteinden.

vrouw met spiegel en föhn voor de beste gelaagde kapsel voor dun haar

Föhn je haar ondersteboven

Je haar ondersteboven föhnen is een van de beste manieren om volume toe te voegen aan dun haar. Voeg een kleine hoeveelheid Hair Fattener toe aan het haar en kam het voorzichtig om het te verspreiden. Vervolgens föhn je het haar met de punt naar beneden gericht om volume toe te voegen en kroezen te vermijden. Föhn tot het haar voor 90% droog is en strijk vervolgens het haar glad met een ronde borstel.

Bescherm je haar

Gebruik ALTIJD een hittebeschermer voordat je hittegereedschap zoals föhns en styltangen op het haar aanbrengt. Fijn haar is zelfs meer vatbaar voor haarbreuk, en haarbreuk betekent dunner haar. Gebruik de laagst mogelijke warmte-instelling voor je look, of kies voor stijlen zonder hitte.

vrouw met knot en toppik haarvezels verbergt dun haar en is 1 van de beste gelaagde dames kapsels

Verbeter je opgestoken kapsel

Hoewel het leuk is om je haar naar beneden te dragen, willen we het soms gewoon omhoog dragen! Als de hoofdhuid doorschijning je weerhoudt van het proberen van een nieuw opgestoken kapsel, biedt Toppik Haarvezels de uitkomst.

Toppik haarvezels zijn gemakkelijk aan te brengen op dunne delen rond de slapen en haarlijn om het uiterlijk van dikker, voller haar te creëren. Het beste van alles is dat niemand het weet! Toppik Hair Fibers is al heel lang een geheim van vele Hollywood-kappers.