Onze favoriete kapsels voor de feestdagen!

De feestdagen komen eraan! Als je zoals ons bent, begint je agenda al vol te lopen met veel feesten en activiteiten. Dus het is tijd om onze looks te plannen. Hoewel we je niet kunnen helpen met de outfits, kunnen we je wel helpen je beste feest-kapsel te vinden. Het perfecte feestkapsel is immers de beste manier om je look af te maken! Blijf lezen voor onze favoriete kapsels voor de feestdagen in 2018 en hoe je ze thuis kunt recreëren. Tip: dikker ogend haar verbetert elk feestkapsel, dus vergeet niet om Toppik Hair Building Fibers toe te voegen aan een van deze looks.

Onze favoriete kapsels voor de feestdagen!

De Kroon vlecht

Vrouw met een kroon vlecht

Dit elegante, speelse opsteekkapsel is geweldig voor alle haartexturen. Eerst deel je het haar in het midden, vlecht vervolgens elke sectie en maak vast met een klein, helder elastiekje. Masseer de delen van de vlechten zacht, maak ze lichtjes los en maak het haar voller. Wikkel vervolgens de vlechten over de kruin van je hoofd en zet vast met bobby-pinnen, zorg ervoor dat je de uiteinden onder de vlechten steekt. Gebruik de Hairline Optimizer en breng Toppik Hair Building Fibers aan rond het gezicht om een perfecte, natuurlijke toepassing van vezels te verkrijgen die dunne delen rond het gezicht vermommen.

De gedraaide paardenstaart

vrouw met een gedraaide paardestaart en blond haar

Heb je korter haar? Deze look vereist slechts voldoende lengte om je haar in een paardenstaart te doen. Eerst een deel haar in het midden. Neem vervolgens een deel van het haar boven je rechteroor en draai naar de achterkant van het hoofd, terwijl je in de tussentijd meerdere bobby-pinnen vastzet. Herhaal het draaien aan de linkerkant van het hoofd. Verzamel dan het resterende haar in een paardenstaart. Werk de look af met haarlak om losse eindjes te verwijderen.

De vlinderdas

vrouw met vlinderdas en strikje

We houden ervan om een lint toe te voegen aan een feest-kapsel voor een extra feestelijke flair. Begin met schoon, losjes gekruld haar. Deel het haar aan de zijkant en borstel vervolgens het haar terug vanaf de kruin. Trek het bovenste deel van het haar terug boven de oren en zet vast met een elastiekje. Trek vervolgens voorzichtig aan de zijkanten van het vastgezette gedeelte om een flatterende, gedrapeerde look te creëren. strik een lint naar keuze om het elastiekje om de look af te maken.

De grote knot met Bling

vrouw met grote knot en parelketting in het haar

Dit feestkapsel is super eenvoudig te maken voor iedereen . Bovendien ziet het er eigenlijk beter uit met vies haar, dus het kan je een beetje tijd besparen om je klaar te maken.

Borstel haar in een hoge of een lage paardenstaart. draai deze in een knot en zet vast met bobby-pinnen. Heb je niet veel haar? Fake extra dikte in je topknot door gebruik te maken van een haarnetje of een opgerolde sok. Voeg wat Toppik haarvezels toe om meer textuur en volume aan je haar te geven. Voeg strass bobby pinnen of een ander blingy haartoebehoren toe aan de knot voor een extra sprankeling. Tip: om te voorkomen dat deze stijl er te bruids uitziet, vermijd accessoires met kristallen of witte bloemen. Werk de look af met haarspray om losse eindjes en kroezen te verwijderen.

De Baby knot

vrouw met baby knot

Dit feest kapsel heeft een beetje meer een edgy uitstraling dan onze andere feestkapsels. Deel het haar eerst in twee delen bij de kruin. Bevestig het bovenste deel in een knot en zet vast met bobby-pinnen. Maak het onderste gedeelte van het haar recht met een stijltang of gebruik een krultang van 4 cm om losse golven toe te voegen. Welke stylingmethode jeook kiest, zorg ervoor dat u eerst een hittebeschermer gebruikt! Werk het uiterlijk af door Toppik haarvezels aan te brengen om de dunheid en de blootgestelde hoofdhuid tussen de bovenste en onderste delen van het haar te bedekken.

De valse knot

vrouw met een valse knot

Het ziet er misschien uit als een verfijnde knot, maar deze feest stijl is zoveel gemakkelijker in model te brengen. Plaats eerst een sprankelende, elastische of kleurrijke hoofdband over het haar. Beginnend bij de slapen, waarbij het voorste gedeelte van de hoofdband zichtbaar wordt. Terwijl je naar de achterkant van het hoofd werkt, gebruik je grotere delen van het haar. Stop elk achtergebleven haar tussen de hoofdband en de achterkant van het hoofd.. Maak de look af met haarlak om alles op zijn plaats te houden.