Garantie

Terug naar klantenservice

Bij Toppik.nl verkopen we alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waar we zelf achter staan en die we zelf getest hebben.

Omdat wij geloven in onze fantastische producten, bieden we je ook prima garantievoorwaarden.

  • Je mag onze producten zonder risico proberen
  • Als je product niet voldoet, mag je het terugsturen
  • Je krijgt van ons maar liefst 30 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug

Zijn onze producten nieuw voor je? Dan begrijpen we best dat je het eerst een of twee keer wilt proberen zonder risico. Daarom kan je de aangebroken verpakking altijd naar ons terugsturen als het product je niet bevalt. Heb je de helft of meer van het product gebruikt, dan gaat deze regel niet meer op en kun je het ook niet meer terug zenden of je geld terugvragen. Neem wel eerst even contact met onze klantenservice op voor de retoursinstructies.

Vervangend product bij gebreken

Vertoont je product gebreken? Je krijgt van ons meteen een vervangend product toegestuurd. Wil je liever geen vervangend product, dan krijg je het bedrag van de aankoop terug. Heb je een defect product? Bel ons dan even op voordat je het product opstuurt. Mailen mag natuurlijk ook.

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen mag je het product onaangebroken en onbeschadigd retourneren. Dit is veel langer dan de wettelijke 14 dagen afkoelingsperiode omdat we je uitgebreid de mogelijkheid willen geven om je te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je het aankoopbedrag retour. Je kan het geld dan binnen 14 dagen op je rekening verwachten.

Neem, voordat je het product retourneert, contact met ons op voor retourinstructies.

 

© 2022 AboutOurBrands