Alle vragen over Toppik producten

Toppik producten

Hoe gebruik ik de Toppik producten?

Toppik Hair Building Fibers kunnen er onmiddellijk voor zorgen dat jouw haar er voller en dikker uitziet, als je weet hoe je ze correct moet gebruiken. Gelukkig zijn de Toppik Hair Building Fibers zeer eenvoudig aan te brengen!

Lees verder

Is Toppik haarvezel beter dan andere merken?

Toppik is het hoogst aangeschreven haarvezel product dat verkrijgbaar is in Nederland en wel om een goede reden: Toppik Hair Building Fibers worden gemaakt in Amerika van een natuurlijke keratine bron van hoge kwaliteit. Helaas zijn er ook veel namaakproducten en vervalsingen van Toppik verkrijgbaar op de markt. Lees hier hoe en waarom je deze producten moet vermijden.

Lees verder

Ervaring met de Brow Buildig Fibers

Beauty Blogger Lauren Grisso deelt haar ervaring met de Brow Building FIbers van Toppik. Lees hier haar ervaringen met dit product en waarom de fiders anders zijn dan de producten van andere merken. 

Lees verder

Hacks voor de Toppik haarvezels

Je weet waarschijnlijk al dat Toppik Hair Building Fibers de gemakkelijkste manier is om onmiddellijk het haar dikker en voller haar te laten lijken. Miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld hebben deze haarvezels gebruikt om fijn en dunner wordend haar te verhullen. Maar wist je dat Hair Building Fibers een aantal andere verrassende toepassingen heeft?

Lees verder

© 2022 AboutOurBrands