Gebruiksaanwijzing Toppik

Toppik Hair Building Fibers kunnen er onmiddellijk voor zorgen dat jouw haar er voller en dikker uitziet, als je weet hoe je ze correct moet gebruiken. Gelukkig zijn de Toppik Hair Building Fibers zeer eenvoudig aan te brengen!

Lees verder om te ontdekken hoe je de Hair Building Fibers moet aanbrengen en krijg tips van echte klanten over hoe je het product perfect kan aanbrengen.

 

Het openen en het eerste gebruik

Toppik Haarvezels kunnen ofwel aangebracht worden door te schudden of door de Toppik Spray Applicator te gebruiken (enkel verkrijgbaar in onze tool kit). Wanneer je de haarvezels schudt, dan zal dit een groter gebied te bedekken, waarbij de Applicator zorgt voor een meer precieze toepassing. Om de haarvezels aan te brengen door de flacon te schudden, draai simpelweg de dop van de Toppik Haarvezels los en schud deze over het haar om het aan te brengen.

 

Het aanbrengen van Toppik met de Spray Applicator

Om haarvezels aan te brengen met de Toppik Spray Applicator verwijder je eerst de zeefdop. Om dit te doen houdt je de fles stevig vast tussen je handpalmen en gebruikt je de duimen om op het zeefdeksel te drukken. Zodra deze verwijderd is, draai je de Spray Applicator er gemakkelijk op.
  1. Droog je haar en breng het in model zoals gewoonlijk. Door de natuurlijke statische lading, hechten Toppik haarvezels het best op droog haar. De haarvezels zouden de laatste stap moeten zijn bij het in model brengen van je haar.
  2. Met de Toppik Spray Applicator, spuit je de haarvezels op delen waar het haar dunner wordt. Breng meer of minder druk aan om de hoeveelheid uitgestoten vezels te controleren.

 

Het aanbrengen van Toppik met de Hairline Optimizer

Wanneer je de haarvezels aanbrengt bij de haarlijn, kan je het beste de Toppik Hairline Optimizer gebruiken om een natuurlijk uitziende voorste haarlijn te verkrijgen.
  1. Breng de tanden van de Hairline Optimizer in de haarlijn. Schud dan lichtjes of spray de haarvezels langs de haarlijn.
  2. Klop lichtjes op het haar om de haarvezels te verdelen voor een natuurlijk uitziend resultaat.
  3. Gebruik voor het beste resultaat de Toppik FiberHold Spray om het af te werken. Deze zorgt voor meer glans en langdurige resultaten. De Fiberhold Spray is speciaal samengesteld om de hechting van haarvezels op fijn of dunner wordend haar te verbeteren. Terwijl de haarvezels een matte finish kunnen hebben, voegt de Fiberhold Spray een gezonde, mooie glans toe aan het haar.

 

Tips van Klanten over het gebruik van Toppik

 

toppik tips van gebruikers van toppik hair building fibers,

Lees deze tips van echte Toppik gebruikers.

 

Meng twee tinten van Toppik om een perfecte match voor je haarkleur te krijgen. “Ik heb ontdekt dat je de bovenzijde van houders met een gewone of grote afmeting eraf kan draaien en dat je dan kleuren kan mengen om een exacte match te krijgen,” zegt Elizabeth J. Pierro

 

Houd het zeefdeksel schoon met een gewoon huishoudartikel. “Houd de top van de fles schoon met iets als een tandenborstel om te vermijden dat deze verstopt,” zegt Diana 

 

Voeg Hair Building Fibers toe aan dikkere zones in het haar voor extra pit. “Soms voeg ik het toe aan mijn toch al best dikke bos haar en dit geeft een superdikke look alsof ik bij een boyband hoor.” zegt Dave L.

 

 Hair Building Fibers werken ook geweldig op gezichtsbeharing! “Ik heb ook problemen om mijn baard op een plaats te laten groeien. Dit helpt om op te vullen en het ziet er compleet natuurlijk uit,” zegt Daniel R.

 

Gebruik een handspiegeltje om zeker te zijn dat alles goed bedekt is. “Je hebt zeker een spiegel nodig om de achterkant van je hoofd te zien waar de hoofdhuid echt zichtbaar is,” suggereert Diana B.


Heeft u tips over hoe je Toppik haarvezels het beste kan aanbrengen? Laat het ons weten via info@toppik.nl en misschien vind je jouw eigen opmerking hierboven.