Het Toppik haarvezel verschil

Toppik is het hoogst aangeschreven haarvezel product dat verkrijgbaar is in Nederland en wel om een goede reden: Toppik Hair Building Fibers worden gemaakt in Amerika van een natuurlijke keratine bron van hoge kwaliteit, die zorgt voor onmiddellijke, natuurlijk uitziende en langdurige resultaten. Helaas zijn er ook veel namaakproducten en vervalsingen van Toppik verkrijgbaar op de markt.
Lees hier hoe en waarom je deze producten moet vermijden.

Waarom Toppik Hair Building Fibers beter is

De haarvezels van Toppik zijn de enige haarvezels die gemaakt worden in de Verenigde Staten uit een natuurlijke bron van keratine van hoge kwaliteit. Veel van de andere haarvezels op de markt worden gemaakt met synthetische ingrediënten of ingrediënten van lage kwaliteit zoals visgraten en dierenhoeven, die vaak niet de natuurlijke uitziende structuur hebben van echt haar. Ze hebben misschien ook niet de natuurlijke statische lading die ervoor zorgt dat Toppik op zijn plaats blijft bij regen, wind en transpiratie. Onze keratinevezels van hoge kwaliteit kunnen eenvoudig toegepast en gemengd worden voor een naadloze en subtiele look. Onze andere ingrediënten zijn niet-irriterend, terwijl andere vezels op de markt met irriterende en kankerverwekkende ingrediënten gemaakt kunnen zijn.

Kijk uit voor namaak Haarvezels

gevaren namaak toppik hair building fibers

Negen op de 10 consumenten hebben nog nooit gehoord van misleiding. Maar wat je niet weet, kan je duperen. Misleiding is wanneer professionele haarverzorgingsproducten verkocht worden door distributeurs zonder toestemming. Gewoonlijk gebeurt dit via Internet, door verkopers zonder toestemming, bijvoorbeeld op Amazon. Deze afgeleide producten kunnen zijn nagemaakt en de ingrediënten hiervan kunnen schadelijk zijn voor jouw gezondheid. Vaak zijn de producten die in deze afgeleide of nagemaakte producten zitten vervallen. Of je krijgt een volledig ander product.

De beste manier om nagemaakte producten te vermijden is om rechtstreeks te kopen op de officiële website van het merk, of via een goedgekeurde distributeur of salon.
Zie voor salons in jouw buurt ook onze verkooppunt pagina.