Toppik Haarvezel hacks

Je weet waarschijnlijk al dat Toppik Hair Building Fibers de gemakkelijkste manier is om onmiddellijk het haar dikker en voller haar te laten lijken. Miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld hebben deze haarvezels gebruikt om fijn en dunner wordend haar te verhullen.

Maar wist je dat Hair Building Fibers een aantal andere verrassende toepassingen heeft? Haarvezels zijn een geweldige styling-tool voor het verbergen van wortels, het stylen van extensions en het mooier maken van opgestoken kapsels.

Lees verder om deze haarhacks en tips te leren over het gebruik van Toppik-haarvezels om je kapsel te verbeteren.

Hoe te gebruiken: Verberg dunner wordend haar

demonstratie toppik vrouw met applicator, toppik haarvezel hacks

Toppik Hair Building Fibers zijn oorspronkelijk speciaal geformuleerd om het uiterlijk van fijn en dunner wordend haar te transformeren. Toppik haarvezels zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijk keratine - hetzelfde eiwit waar mensenhaar van gemaakt is. Deze haarvezels hebben een natuurlijke statische lading die het mogelijk maakt om zich te hechten aan bestaand haar zonder plakkerigheid of residu. Of je nu androgeen haarverlies, alopecia of natuurlijk fijn haar hebt - Toppik haarvezels kunnen helpen om dikker en voller haar te creëren. En ze zijn super makkelijk te gebruiken!

3 x Toppik haarvezels

Tips voor het gebruik van Toppik Hair Building Fibers

  • Gebruik Toppik Hair Building Fibers altijd in de kleur die het meest overeenkomt met je wortels.
  • Haarvezels moeten worden gebruikt na het stylen van je haar, maar voordat je haarlak aanbrengt.
  • Breng voor grotere dunnere delen Toppik haarvezels aan met behulp van de zeeftop. Klop zachtjes de plekken waar de vezels zijn aangebracht om ze te verspreiden.
  • Gebruik voor kleinere gebieden de Spray Applicator voor een nauwkeurigere toepassing.
  • Om een natuurlijk ogende haarlijn te maken, gebruik je de Hairline Optimizer en de Spray Applicator om vezels aan te brengen.
  • Om je look met natuurlijke glans vast te zetten, voltooi je met het gebruik van de Fiberhold Spray.

Hoe te gebruiken: Verberg uitgroei

haar uitgroei

We zijn er allemaal geweest: onze volgende salon bezoek is pas volgende week, maar we hebben een belangrijke gebeurtenis vanavond en onze uitgroei is zichtbaar. Toppik haarvezels redt je!

Net zoals de haarvezels zich hechten aan dunner wordend haar met een elektromagnetische lading, zullen ze zich ook binden aan de wortels, waardoor de uitgroei tijdelijk wordt gepigmenteerd. Terwijl haarvezels je haar niet permanent kleuren, werken ze in een mum van tijd om wortels te bedekken als je een frisse kleur nodig hebt. Ze zijn vooral effectief voor het afdekken van grijze haren.

Breng Toppik Hair Building Fibers na het stylen aan met de Spray Applicator om de uitgroei nauwkeurig te verbergen.

Sinds kort hebben wij ook de Toppik Root Touch Up Spray, speciaal ontwikkeld om uitgroei bij te werken!

Hoe te gebruiken: Verberg extensions sporen

voor na toppik haarvezels, toppik hair building fibers kunnen ook je extensions sporen verbergen

Haarextensies zijn een perfect hulpmiddel om geweldig haar te krijgen of om direct lengte aan een kort kapsel toe te voegen. Afhankelijk van hoe je je haar modelleert, is het extension spoor (waar het verlengstuk verbonden is met je natuurlijke haar) mogelijk zichtbaar. Geen goede look natuurlijk!

Gelukkig kunnen haarvezels extensie sporen verbergen. Gebruik de Spray Applicator om de haarvezels toe te passen in de kleur die het meest overeenkomt met je basiskleur, en zie hoe de extension sporen meteen verdwijnen!

Hoe te gebruiken: Verbeter een opgestoken kapsel

vrouw met opgestoken kapsel voor en na toppik

Zelfs met een volle haardos kan ons haar dunner zijn op bepaalde delen van het hoofd, vooral bij de haarlijn. Wanneer het haar los zit, is deze dunheid verborgen. Wanneer het haar echter wordt gedragen in een knotje, paardenstaart of opgestoken kapsel, kunnen deze gebieden worden onthuld, waardoor de hoofdhuid zichtbaar wordt.

Gelukkig kunnen de Toppik haarvezels ook worden gebruikt om dunne gebieden te verbergen voor een meer gepolijst uiterlijk. In de kleur die het meest overeenkomt met de wortels, pas je Toppik Hair Building Fibers toe op alle dunne gebieden met behulp van de Spray applicator. Toppik Hair Building Fibers verbergen elke zichtbaarheid van de hoofdhuid voor een vollere, gezondere look.

Of je nu dunner wordend haar hebt, extensions sporen of uitgroei wilt verbergen, of gewoon een beetje extra uitstraling wilt voor je opgestoken haar, Toppik Hair Building Fibers regelt het allemaal.

Heb je een functie voor Toppik-haarvezels die we niet hebben behandeld? Laat het ons weten via de mail!