Beauty Blogger Lauren over de Brow Building Fibers

Hallo Toppik! Mijn naam is Lauren Grisso en ik ben de hoofdredacteur van Her Closet Image Blog, waar ik betaalbare, kwalitatieve en innovatieve items deel die ik dagelijks handig vind. Veel van mijn artikelaanbevelingen in detailhandel en schoonheid worden gekocht omdat ik ze uniek vind onder hun concurrenten. Mijn doel is om items te benadrukken die niet alleen inspirerend zijn, maar ook producten waar je het meeste waarde voor je geld kunt krijgen als je geen tijd hebt om het onderzoek zelf te doen.

Ik was zo blij toen Toppik contact met me opnam omdat ik naar het perfecte wenkbrauwproduct zocht en graag een van hun eerste monsters wilde bemachtigen. De Toppik Brow-bouwvezelset stelt niet teleur, maar voordat ik begreep waarom ik het product zo goed vond, wil ik je graag wat vertellen over mijn eigen wenkbrauwen.

Mijn wenkbrauwen

Ik vind dat mijn wenkbrauwen er symmetrisch, natuurlijk en opgevuld uitzien (wie niet?). Hoewel ik vrij dikke wenkbrauwen heb, zijn ze eigenlijk lichter dan mijn natuurlijke haarkleur, dus ze vleien mijn gezicht niet tenzij ze zijn ingevuld. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een product dat ik gemakkelijk kan aanbrengen en niet permanent is.

Gelukkig doet de nieuwe Toppik Brow Fibers set precies dat. Ik kan het 's ochtends aanbrengen en ik heb de hele dag natuurlijk uitziende, volle wenkbrauwen. Had ik al gezegd dat ik niet graag tijd met mijn wenkbrauwen doorbreng? Dit product maakt het gemakkelijk voor mij om op te vullen en te gaan!

Toppik Brow Building Fibers Set

De Toppik Brow Fibers is een 3-delige set met Brow Building Fibers, een Brow Conditioning Wax (zodat de vezels op hun plaats blijven) en een aangepaste Dual-End Borstel. De Brow Fibers set wordt geleverd in 3 veelzijdige tinten, lichtbruin, medium bruin en donkerbruin en werkt met bijna alle wenkbrauw kleuren. De Brow Conditioning Wax is gemaakt met voedende mango, shea en cacaoboter om de huid en wenkbrauwfollikels te conditioneren. Avocado- en Jojoba-oliën voegen ook vocht toe en helpen bij het temmen van onhandelbare wenkbrauwen, zodat je wenkbrauwen nooit misstaan.

toppik wenkbrauw haarvezels

toppik wenkbrauw haarvezels voor volle dikker wenkbrauwen

toppik wenkbrauw haarvezels voor volle dikker wenkbrauwen

toppik wenkbrauw haarvezels voor volle dikker wenkbrauwen

De wenkbrauw haarvezels zijn gemaakt van gekleurd keratine-eiwit, hetzelfde type eiwit dat in je haar wordt aangetroffen. Ze hebben een natuurlijke statische lading die de wenkbrauw haarvezels aan je bestaande wenkbrauwharen bindt, waardoor een volledig natuurlijke look en feel ontstaat.

Als je dunne delen van het haar in je wenkbrauwen hebt zoals ik, of als je gewoon een meer dramatische vorm wilt, is dit product de juiste keuze. Het is ook snel en eenvoudig aan te brengen en de Brow Building Fibers helpen om een duidelijke definitie en symmetrie voor je wenkbrauwen te creëren. Over het algemeen houd ik ervan om mijn make-up er natuurlijk uit te laten zien, en dit product is de perfecte afwerking voor mijn dagelijkse look.

Wat maakt de Toppik Brow Building Fibers Set anders?

De meeste andere wenkbrauw vullende producten op de markt missen momenteel natuurlijke ingrediënten en daarom vind ik dat ze niet zo goed voor mij werken. Ze hebben ook de neiging om niet lang op de wenkbrauwen te blijven zitten voordat je opnieuw moet aanbrengen (een ergernis van mij!), Wat mij niet overkwam toen ik de Toppik wenkbrauw haarvezel set gebruikte. Hoewel de Brow Building Fibers een natuurlijke uitstraling hebben, hebben andere producten de neiging om wenkbrauwen nep te laten lijken en zijn ze niet consistent met hoe echte wenkbrauwen er uitzien.

Mijn ervaring

Voor

Lauren voor de Brow Building Fibers

Na

Lauren na de Brow Building Fibers

Zoals je kunt zien aan de voor- en na foto's, doet de set wonderen! Ik koos de kleur "Medium Brown," die perfect bij mijn natuurlijke haarkleur past. Mijn wenkbrauwen zien er vol uit en ik heb ook niet het gevoel dat ik veel product op mijn wenkbrauwen heb. Het product liet ook mijn wenkbrauwen eruitzien als gedefinieerd, natuurlijk en symmetrisch. Het hele proces duurde 1 minuut (!!!) en ik hoefde zelfs niet veel van de Brow Building Fibers te gebruiken. De applicatie van deze set is zo eenvoudig en het zal je zeker tijd besparen en toch geweldige resultaten produceren.

In de eerdere foto's kun je zien dat mijn wenkbrauwen in sommige gebieden dunner worden. Ik heb me vooral gericht op het gebruiken van dit product op de onderste regel van mijn wenkbrauwen tijdens het invullen van de dunne plekken. Dit product heeft mijn wenkbrauwen echt tot leven gewekt en ik heb zoveel complimenten ontvangen sinds ik de Brow Building Fibres Set heb gebruikt. Iedereen vertelt me hoe natuurlijk mijn wenkbrauwen eruit zien en sindsdien heb ik mijn andere wenkbrauwpoeders en -gels weggegooid ten gunste van alleen het gebruik van dit wenkbrauwproduct.