Alle vragen over de werking van haar

Werking van haar

Wat is hypothyreoïdie haarverlies?

Hoewel de meeste gevallen van haarverlies bij mannen te wijten zijn aan mannelijke kaalheid, kan haarverlies bij vrouwen gecompliceerder zijn. Een schildklieraandoening die hypothyreoïdie veroorzaakt, is slechts een van de vele mogelijke oorzaken van haarverlies bij vrouwen. In deze blog kom je meer te weten over haarverlies van hypothyreoïdie.

Lees verder

Hoe werkt de haargroei cyclus?

Het begrijpen van de haargroei cyclus is de sleutel tot het optimaliseren van de haargroei en het verminderen van haaruitval. Heb je er ooit over nagedacht waarom sommige mensen haar voorbij hun taille kunnen laten groeien, terwijl anderen het haar niet langs hun schouders kunnen laten groeien? In deze blog kom je erachter hoe de haargroei cyclus werkt.

Lees verder

Haargroeitips die je moet kennen

Als je Repelsteeltje-waardig haar wilt laten groeien, ben je hier aan het juiste adres. Zelfs als je nog nooit in staat bent geweest om je haar te laten groeien, zou je op weg kunnen zijn naar haar tot aan de taille door deze haargroeitips te volgen, consistent te blijven en erg geduldig te zijn! Je vindt hier alle tips voor gezond, mooi en vooral lang haar!

Lees verder

Hoe voorkom je grijs haar?

Grijs haar is een natuurlijk onderdeel van ouder worden. In feite heeft de helft van de bevolking 50% grijs haar op de leeftijd van 50. Maar wat als je jonger bent dan 50? Hoewel genen de grootste factor zijn bij voortijdig grijs haar, kunnen ook levensstijl en voedingsfactoren een rol spelen. Lees hier wat je kunt doen tegen grijs haar.

Lees verder

© 2022 AboutOurBrands