Wat is het verschil tussen Hair Fibers en Colored Hair Thickener?

Hair Fibers uit een potje of een dekkende touch up, met diezelfde Hair Fibers uit een spraybus. Welk van de twee moet je kiezen? Hoewel ze op het eerste gezicht precies hetzelfde lijken te doen, zijn er toch een aantal belangrijke verschillen tussen Hair Fibers & Colored Hair Thickener. Die ‘geheimen’ willen we best met je delen!

Verschil (werking) Hair Fibers & Colored Hair Thickener

De nuance zit ‘m in het gebruik. De minuscule Hair Fibers uit het busje zijn heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van je haar te houden en dan lichtjes te schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in jouw haarkleur, zich mengen met je eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met je vingertoppen om de vezels goed te verdelen.

De Hair Thickener is een verdikkende kleurspray, met dezelfde haarvezels als de Toppik Hair Building Fibers, die is ontworpen om grotere gebieden van dun of dunner wordend haar te verhullen, en zelfs om wortel hergroei tussen kleuring afspraken te camoufleren. Schudden voor gebruik is wenselijk, maar tijdens gebruik niet noodzakelijk. Houd de spray op 10 tot 20 centimeter afstand en spray met kleine beetjes op de dunnere plekken die je wilt behandelen.

Ingrediënten Fibers & Thickener

Hair Fibers bevatten Keratine, ammoniumchloride, Silicium en DMDM Hydantoïne. De hoeveelheid van die laatste is kleurafhankelijk.

Hair Tickener bevat Fluorkoolwaterstof 152a, dimethylether, gedenatureerde alcohol, propyleenglycol, tocoferol, PEG-75 lanoline, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, VP/VA-copolymeer, siliciumdioxide, triethoxycaprylylsilaan, water, geurstof en benzylbenzoaat. Kleurafhankelijk, kunnen deze ook titaan-, en ijzeroxiden bevatten.

Verbluffende haarresultaten in 30 seconden

Resultaten

Een aantal reviews van onze klanten laat enthousiaste reacties zien. Zo zegt Romy: ‘Ik heb een geweldige fotosessie gehad. op de foto ziet mijn haar en kapsel er geweldig uit dankzij de vezels.’ Laura laat weten: ‘Wat een verschil! binnen een minuut is er gewoon niets van mijn hoofdhuid te zien! Zo blij dat ik dit heb ontdekt.’

Ook Jason is blij: ‘Ik heb zowel de Hair Fibers als de thickener geprobeerd en hoewel ze beide hetzelfde resultaat geven gaat mijn voorkeur toch uit naar de spray.’ Bertine vult aan: ‘Al tijden op zoek naar iets wat mijn "brede scheiding" verbergt. Wat een super oplossing! Binnen een minuut voller haar.’ Leo besluit met: ‘Zonder dit product voel ik me niet compleet. Ook niet op vakantie.’

Wat is de beste haarverdikker?

In principe zijn beide goed te gebruiken. Het is maar net welke manier van aanbrengen je voorkeur heeft. Daarbij moet worden opgemerkt dat de spray enkel kan sprayen, maar er bij de Hair Fibers ook een handig ponsje op de flacon te plaatsen is. Daarmee kun je het schudden vervangen door spuiten, door er zachtjes op te drukken. Lees ook eens onze blog over volumepoeder.

Nieuwsbrief

Toppik heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul rechtsonder aan deze pagina snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!