Wat is het beste volumepoeder?

Ervaringen in het gebruik van volumepoeders en haarvezels zijn eens van de meest gezochte zoektermen op internet als het aankomt op onzekerheden over het eigen haar. Wij leggen uit waar je precies op moet letten als je besluit met deze middelen te beginnen. Een foutje is namelijk zo gemaakt, tenzij je deze blog goed leest.

Inhoud

> Volumepoeder

> Beste volumepoeder haar

> Goede volumepoeder

> Welk volumepoeder is goed?

> Volume in je haar krijgen

> Nieuwsbrief

Volumepoeder

Goed werkend volumepoeder is een licht en multi inzetbaar stylingproduct, dat je haar binnen enkele seconden meer textuur en volume geeft. Ingezakt haar of kapsels waar teveel vuil of vet in zit kunnen, afhankelijk van de mate waarop je dit bij je draagt, voor korte of langere tijd voller ogen bij gebruik van dit product. Ook kan het dunner wordende plekken in het haar en grijze punten verbergen, wat je zelfvertrouwen een boost geeft. Bij sommige gebruikers hielp het gebruik van Toppik hen zelfs van hun straatvrees af.

Beste volumepoeder voor je haar

De producten van Toppik bewijzen al jarenlang hét middel te zijn om je zelfvertrouwen te herwinnen als het gaat om onzekerheden over het haar. De Hair Building Fibers die met de flacon kunnen worden aangebracht via spray, strooien of ponstechniek, geven direct resultaat en blijven de hele dag lang goed zitten zonder af te geven.

Goed volumepoeder

We raden je aan enkel de variant te kopen in de kleur van je eigen haar. Er valt daardoor onmogelijk één type volumepoeder aan te geven die goed is voor iedereen. Het hangt er helemaal vanaf welke kleur je van nature hebt, of je middels haarverf een andere kleur hebt aangenomen (geheel bedekken of enkel de uitgroei) en in hoeverre je grijze punten wilt wegwerken of juist versterken. Mensen die al een eind onderweg zijn kunnen er namelijk ook voor kiezen om juist de omgekeerde weg te bewandelen en de laatste paar donkere sprieten te camoufleren met onze gray-look.

Volumepoeder gmaakt je zelfverzekerder over je haar

Welk volumepoeder is goed?

Volumepoeder dat z’n werk direct doet, de hele dag blijft zitten en niet afgeeft is hetgeen waar je naar op zoek moet gaan. Niets is namelijk zo vervelend dan door wind en weer naar je werk of die leuke date te gaan en bij aankomst allerlei donkere vegen op je voorhoofd aan te treffen. Toppik blijft hier verre van en biedt zelfs nog een extra mogelijkheid om het aangebrachte product te versterken met de speciale en gebruiksvriendelijke Toppik Fiberhold Spray.

Volume in je haar krijgen

  • Droog en style je haar zoals gewoonlijk.
  • Schud de Toppik haarvezels op het gebied waar het haar dunner is geworden en klop zachtjes op je hoofd om de vezels te verdelen, druk zachtjes op het ponsje bovenop de flacon als je voor deze techniek kiest of spuit het volumepoeder op de te behandelen plek. Bij die laatste spray je het poeder op je haar zoals deodorant onder je oksel.
  • Breng de Toppik Fiberhold Spray aan.
  • Indien gewenst kam of borstel je het haar na het aanbrengen van de Toppik Haarvezels in strooi, pons of spuitvorm.

Nieuwsbrief

Toppik heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!