Hoe krijg je dikker haar?

Dun haar dik maken, of het in ieder geval voller laten ogen? Wie zegt dat hier alleen een pruik, haarwerk of toupet bij kan helpen? Er bestaan tal van mogelijkheden om met een vollere bos dan je in werkelijkheid hebt de straat op te gaan. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Inhoud

> Hoe krijg je dikker haar?

> Dun haar dikker maken

> Dikker haar krijgen

> Tips voor dik haar

> Haar dikker maken

> Nieuwsbrief

Hoe krijg je dikker haar?

Heb je al eens gedacht aan de kleur die het beste bij jou past om een voller ogende coupe te creëren? Kies bijvoorbeeld voor meerkleurige highlights die naadloos opgaan in je natuurlijke haarkleur. De markeringstechniek die je kiest, is aan jou! Gezichtskaders, balayage en babylights werken allemaal als haarkleuren voor fijn haar. Gebruik tussen haarafspraken door Root Touch-Up Spray om uitgroei en grijze haren te bedekken. Check alle tips hierover in onze blog: Welke kleur laat het haar er dikker uitzien?

Dun haar dikker maken

Wie niet sterk is, moet slim zijn. De wijze waarop je je haar laat knippen is allesbepalend in hoe je voor de dag komt. Last van een haargrens die elk jaar een stukje verder omhoog schuift? Irriteer je je aan steeds dieper wordende inhammen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een haarstijl die het accent op andere punten legt, zoals bijvoorbeeld de short high fade haircut. Een korte hoge fade brengt de aandacht naar boven en laat het haar bovenop je hoofd er voller uitzien. Het creëert een pompadour-effect, wat afbreuk kan doen aan een terugwijkende haarlijn. De vervaging is geleidelijk, beginnend in de nek en doorgaand naar je slapen, waarbij de lengte bovenaan blijft. Check alle tips hierover in onze blog: 8 kapsels voor mannen met een terugtrekkende haarlijn.

Dikker haar krijgen

Hoewel cosmetische oplossingen, behandelingen voor haargroei of laserbehandelingen effectieve manieren kunnen zijn om haaruitval te verbergen, gaat het gaat het er net zo goed om hoe we de binnenkant van ons lichaam verzorgen. Er zijn vier essentiële voedingscategorieën die het lichaam de optimale omgeving kunnen bieden voor een gezonde haargroei. Deze vier categorieën zijn: Eiwitten, de juiste soorten vetten, vitamine C, plus ijzer en zink. Check alle tips hierover in onze blog: De beste voedingsmiddelen voor gezond haar.

Dikker haar met Toppik Hair Building Fibers

Tips voor dik haar

Het is normaal om sceptisch te zijn over het gebruik van essentiële oliën voor de haargroei. Rozemarijnolie is echter uitgebreid onderzocht vanwege de voordelen voor het haar. Het werkt ontstekingsremmend , is antischimmel en antibacterieel, werkt verzachtend, beschermd de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Check alle tips hierover in onze blog: Rozemarijnolie voor haargroei.

Haar dikker maken

Het internet bruist van de voordelen van rijstwater voor haargroei. Maar werkt het? Wij denken van wel! Rijst zit boordevol haarminnende voedingsstoffen zoals aminozuren, vitamines, antioxidanten en sporenelementen, zoals zink en magnesium. Wanneer het in water wordt gedrenkt, neemt het deze voedingsstoffen op, die vervolgens naar het haar kunnen worden overgebracht. Check alle tips hierover in onze blog: Rijstwater voor haargroei: werkt het?

Nieuwsbrief

Toppik heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!