Eindelijk weer de straat op durven

Wij van Toppik weten hoe goed onze hair fibers werken en welke verbluffende resultaten je ermee kunt boeken, maar misschien is het ook weleens leuk om dit van een ander te horen. Wij speurden het internet voor je af op zoek naar enthousiaste gebruikers van ons product, waarbij zelfs wij tot verrassende ontdekkingen kwamen. Het hielp gebruikers van hun straatvrees af!

Regenvast en ijzersterk!

Op Amazon spreekt Dave, die koos voor de kleur Dark Brown, van een geschenk uit de hemel. Hij zegt: ‘Ik ben midden 30 en mijn haarlijn begint zich terug te trekken met een kale partij op mijn kruin die steeds meer opvalt. Het raakte me zodanig, dat ik overwoog een haartransplantatie te ondergaan, totdat ik dit product tegenkwam in een YouTube-recensie.

Ik haastte me naar mijn plaatselijke apotheek die het op voorraad had, waarna mijn verwachtingen al snel werden overtroffen. Om te zeggen dat ik blij was met het resultaat is een understatement. Een paar keer spuiten met de pompapplicator en mijn haarlijn was volledig hersteld en de kale plek vervangen door een dikke haarlok.

Hoe pas ik de Toppik Hair Fibers toe? In principe föhn ik mijn haar om het zo recht en droog mogelijk te krijgen. Met de pompapplicator spuit ik op de dunnere haargebieden en de Hairline Optimizer zet ik in om niets op mijn voorhoofd te krijgen. Soms voeg ik het toe aan mijn toch al goede haardos, wat een superdikke uitstraling geeft. Daarna voeg ik een kleine hoeveelheid wax toe en wrijf ik het lichtjes door mijn haar om het de gewenste vorm te geven.’ Lees hier alles over de 8 beste kapsels voor mannen met een terugtrekkende haarlijn.

Vertrouwen herwinnen met Toppik

Onder lampen zitten

Sunny heeft eveneens ervaring met Toppik. Zij geeft aan dat het ook voor vrouwen een akelig probleem is wanneer je je lokken verliest, vooral als je nog geen dertig bent. Ze legt uit: ‘De Hair fibers helpen goed bij het bedekken van de hoofdhuid, waardoor het haar er dikker en voller uitziet.

Als je op mij lijkt, vermijd je om onder lampen te zitten, waar je dunner wordende haar je hoofdhuid meer laat zien. Echter, als ik Toppik gebruik, weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken, omdat de ‘hoofdhuidglans’ verdwenen is. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het niet elke dag gebruik, maar vooral als ik uitga en er op mijn best uit wil zien.’

Christine aarzelde om dit te proberen en hoopt nu dat haar recensie anderen die er ook zo tegenaan kijken kunnen helpen. Ze verklaart: ‘Ik heb alopecia areata, waardoor cirkels of ovalen haar in één keer uitvallen. Er groeit nog steeds iets, maar niet meer zoveel als voorheen. De hair fibers zijn een uitkomst. Ik gebruik de donkerbruine met de spray-applicator.

Dit product werkt het best in gebieden waar nog wel wat haar zit en minder op plekken die volledig kaal zijn. De vezels moeten zich namelijk wel aan je echte haar kunnen hechten. Overvallen worden door lichte regen is geen probleem zolang je niet doorweekt raakt. Ik zou dit zeker aanbevelen voor iedereen, elke leeftijd, met dunner wordend haar of kale plekken.’

Kale plekken bedekken met Toppik

Game Changer

Een gebruiker onder de naam Sole zegt verloren te zijn zonder Toppik. Ze zegt: ‘Toen mijn haar plotseling in enorme hoeveelheden begon uit te vallen door zowel medicijnen als stress, werd de pijn en schaamte om mijn hoofdhuid te moeten tonen steeds groter. Op verschillende plekken was ik zelfs bijna kaal, terwijl daar vroeger juist lang, donker haar groeide. Na onderzoek te hebben gedaan naar alle dingen die ik kon doen, niet alleen om te voorkomen dat mijn haar opnieuw uitviel, maar ook naar manieren om mijn haarverlies te verbergen en/of manieren om het minder opvallend te maken, kwam ik Toppik Hair Fibers tegen.

In eerste instantie leek het me een grote grap, maar na er veel over te hebben gelezen en video’s te zien, besloot ik het uit te proberen. Het bleek een absolute game changer en mijn redder in nood! Zonder deze handige tool zou ik nooit het lef hebben gehad om mijn huis te verlaten tijdens deze ondraaglijke en pijnlijke, gênante tijd. Noem me ijdel, maar het haar van een vrouw is naar mijn mening echt haar kroon van glorie. Gelukkig hoef ik me tijdens dit hele proces niet langer zorgen te maken dat ik zo zelfbewust ben, waar het voorheen bijna onmogelijk werd om gewoon mezelf te zijn.’