6 Back-to-School haarstylen voor deze herfst

Geniet je van de herfstvakantie? Heb je tips nodig om er tijdens dit weekje vrij helemaal volgens de laatste mode bij te lopen of ga je juist voor gemak? Daarna rijst de vraag: hoe verschijn je vervolgens weer terug op school om, geheel najaarsproof, de herfst te doorlopen? Wij zetten de leukste haarstylen voor je op een rijtje.

Trots op jouw eigen stijl? Dan is daar geen spelt tussen te krijgen!

1. Gladde paardenstaart met scrunchie

Je hebt ons waarschijnlijk niet nodig om je te vertellen dat scrunchies helemaal terug zijn! Dat wist je zelf ook wel. Het favoriete haaraccessoire van de zomer leeft dit seizoen voort met een verfijnd nieuw back-to-school kapsel.

Trek je haar in een hoge paardenstaart en zet het vast met een elastische haarband. Gebruik een kam om eventuele oneffenheden glad te strijken en breng vervolgens gel aan op tamme plukjes. Zodra de gel droog is, gebruikt je Toppik Hair Building Fibers in je wortelkleur om het kapsel af te werken. Breng Fibers aan langs de haarlijn met behulp van de Hairline Optimizer om een natuurlijke look te creëren. Voeg dan je scrunchie toe en voila! Een schattig kapsel voor de eerste schooldag.

Gladde paardenstaart met scunchie

2. De moderne shag

Een van onze favoriete trends uit de heropleving van de jaren zeventig in 2021 is het moderne shag-kapsel. Deze trend is een flatterende manier om te pronken met je natuurlijke haartextuur, wat een snelle en gemakkelijke styling betekent.

Begin met het wassen van je haar en gebruik ook een conditioner. Dit duo reinigt en conditioneert het haar op milde wijze met keratine-eiwitten, waardoor het sterker, dikker en gezonder wordt. Breng vervolgens Toppik Hair Fattener aan op vochtig haar. Scrunch en laat het haar aan de lucht drogen, of gebruik een diffuser om je droogtijd te versnellen. Als het haar helemaal droog is, gebruik je je vingers om je lokken voorzichtig in de war te brengen en spray je vervolgens met haarlak om de look de hele dag vast te houden.

De moderne shag

3. Gevlochten kroon

Verkleed je voor de eerste schooldag als een koningin. Dit back-to-school gevlochten kapsel is een snelle en gemakkelijke manier om een elegante stijl aan je lokken toe te voegen.

Begin met het verdelen van je haar van oor tot oor. Zet het achterste deel van het haar vast met een clip terwijl je aan je vlecht werkt. Begin bij één oor en verdeel het haar in drie secties. Vlecht de buitenste delen van het haar onder het middelste deel om een opstaande vlecht te creëren. Ga door met het vlechten van het haar en voeg toe aan de secties terwijl je de kroon creëert.

Zodra al het haar is gevlochten, zet je het vast met een elastische haarband. Speld vervolgens het uiteinde van de vlecht achter je oor. Om de look af te maken, breng je Toppik Hair Building Fibers aan met de Spray Applicator op alle delen van de hoofdhuid die doorschijnt.

Gevlochten kroon

4. Rommelige zijvlecht

Als onze laatste back-to-school vlecht te ingewikkeld klinkt, probeer deze dan eens! Hint: dit kapsel werkt het beste op ongewassen haar. Als je haar brandschoon is, voeg dan een beetje textuurspray toe voordat je aan de slag gaat om je haar wat grip te geven.

Veeg het haar naar één kant, vlecht en zet vast met een doorzichtige elastische haarband. Gebruik je vingers om de vlecht voorzichtig uit elkaar te trekken, waardoor deze er dikker en voller uitziet. Maak je geen zorgen dat je er te gepolijst uitziet. Hoe rommeliger, hoe beter!

Rommelige zijvlecht

5. Half-omhoog met boog

Dit schattige back-to-school kapsel duurt slechts enkele minuten om te voltooien. Verdeel het haar in twee delen en zet het bovenste deel vast met een elastische haarband. Klem je favoriete haarstrik op zijn plaats en trek er een paar face-framing-stukken uit om de look af te maken. Eenvoudig!

Half-omhoog met boog

6. Voeg een hoofdband toe

Stel je voor: het is de eerste schooldag na de vakantie en je haar werkt gewoon niet mee. Voer de hoofdband in. Dit kleine haaraccessoire heeft het magische vermogen om zelfs de slechtste haardagen in een modemoment te veranderen. Terwijl gewatteerde en magere hoofdbanden nu allebei in zijn, zijn we vooral dol op een hoofdband van stof met patroon. Combineer met opvallende oorbellen voor extra stijlpunten! Een leuk pluspunt: school mag dan wel weer terug zijn, een jaar bestaat uit meerdere vakanties. Lees hier hoe je de volgende keer perfect voorbereid op reis gaat.

Voeg een hoofdband toe