Hoe lang gaan haarvezels mee?

Toppik Hair Building Fibers zijn een geweldige oplossing om direct het uiterlijk van dikker, voller haar te creëren. Hoewel het geen permanente haarvezels zijn, gaan ze wel lang mee. Indien correct aangebracht, blijven Toppik Haarvezels in het haar totdat je opnieuw wast.

Langer dan je zou denken!

We krijgen echter veel vragen over hoe lang haarvezels meegaan, daarom hebben we een aantal Toppik-gebruikers gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe Toppik-vezels in verschillende alledaagse situaties standhouden.

Zijn de Toppik-vezels bestand tegen het weer, zoals door wind en regen?

Wind is geen partij voor Toppik Hair Building Fibers! Winters in Nederland kunnen guur zijn, maar daar heeft dit product geen boodschap aan. Ervaringsdeskundige Tom: ‘Ik heb behoorlijk harde wind gehad op mijn dagelijkse fietsritjes naar het werk, maar dat lijkt geen invloed te hebben gehad op mijn kapsel.’

Hetzelfde geldt voor regen. Toppik Haarvezels zijn bestand tegen neerslag. ‘Ik heb in de wind en in de regen gestaan en er bewoog niets. Het blijft in je haar zitten’, zegt gebruiker Linda. Haar partner Stefan is het ermee eens: ‘Ik ben blij en verrast met de resultaten. Warm weer, koud weer, regen of sneeuw, het maakt niet uit.’

Haarvezels zijn sterk en geven niet af

Gaan Toppik-vezels 's nachts mee?

Geen tijd om 's ochtends Toppik Hair Building Fibers aan te brengen? Geen probleem. Ze blijven namelijk 's nachts gewoon in je haar zitten met slechts een minimale behoefte aan touch-ups in de ochtend. ‘Als ik het vandaag gebruik en ik was mijn haar pas twee dagen later, dan blijft het zitten’, zegt Tom.

Toppik-gebruiker Bianca vertelde ons: ‘Ik was verrast dat, toen ik de volgende dag wakker werd, ik nog steeds haar had.’ Tenzij je je haar elke dag wast, blijft het netjes op z’n plek.’

Komen Toppik-vezels op mijn kussen?

Als je van plan bent om Fibers 's nachts te dragen, komen ze dan op je kussen? Niet volgens een aantal andere deelnemers aan ons panel. ‘Ook ik vroeg me af of mijn hele kussensloop in de ochtend niet onder de kleine haarvezeltjes zou zitten. Ik stond echter op met een schoon kussen. Gelukkig maar’, aldus Benthe.

Haarvezels zijn bestand tegen wind en regen

Komen Toppik-vezels op mijn kleding?

Veel mensen zijn bezorgd dat Toppik-vezels rommelig zijn en tijdens het aanbrengen en gedurende de dag op je gezicht en kleding zullen vallen. Ook nu weer: maak je niet druk. Deze Toppik-gebruikers hebben geen problemen gehad met het krijgen van vezels op hun kleding.

Alicia: ‘Het vlekt niet op je kleding en het komt niet op je kussen. Het blijft in je kapsel zitten totdat je je haar wast. Ze komen ook niet op je gezicht, dus tussendoor bijwerken is niet nodig. Thuis heb ik voldoende klaar staan, als ik op reis ga, dan neem ik een handig kleiner formaat mee. Zo zie ik er ook tijdens mijn vakantie goed uit.’

Loopt Toppik uit als je zweet?

Sporten en zweten, ze gaan vrijwel altijd samen. Wat doet dat met je eerder aangebrachte haarvezels? Benthe: ‘Voor mij was het een echte dealbreaker geweest als ik tijdens het sporten met streepjes donker haar over mijn voorhoofd door de gym zou hebben gelopen. Deze hoge kwaliteitsvezels doen dat gelukkig niet, dus ik ben er drie keer per week te vinden.’ Zie haar resultaten voor (links) en na (rechts).

Recensent Levi is het ermee eens: ‘Na de hele nacht te hebben gezweet onder podiumverlichting, houdt het de middag van de volgende dag nog steeds stand. Ik droeg zelfs de hele avond een cowboyhoed en ook dat maakte geen rommeltje van mijn kapsel. Ik wist dat ik haarvezels met me meedroeg, maar niemand zag het. Ze lieten totaal geen sporen na.’

Haarvezels laten geen vlekken op je kleding of kussen achter

Volg deze stappen om het resultaat te maximaliseren:

  • Droog of style het haar zoals gewoonlijk. Schud vervolgens Toppik Hair Building Fibers op dunner wordende gebieden.
  • Dep het haar zachtjes om de haarvezels te verspreiden. Desgewenst het haar na het aanbrengen licht kammen, borstelen of stylen.
  • Voor langduriger resultaat, vervolg met de Toppik FiberHold Spray. Deze versterkt de magnetische binding tussen Toppik Hair Building Fibers en haarlokken voor nog langdurigere resultaten. Bovendien voegt het een gezond ogende glans toe.
  • Gebruik voor een preciezere verdeling het opzetstuk / sprayapplicator.
  • Gebruik de Hairline Optimizer voor een natuurlijk ogende haarlijn.