After-Summer Vibes met Toppik

We genieten nog even van het laatste restje zomer én de start van de herfst. Ook dan zijn er namelijk nog flink wat zonuren te pakken. Feel the perfect after-summervibes met onze tips om je haar de meest strakke look, feel en verzorging te geven. Ook als je hinder ondervindt van storende factoren, zoals haaruitval, bestaan er mogelijkheden om er op je best uit te zien.

Inhoud

> Haarfijn in de zon!

> Wat zit er in Hair Fattener?

> Hoe gebruik je Hair Fattener?

> Nieuwsbrief

Haarfijn in de zon!

We moeten het even hebben over een fantastisch middeltje om je haar een geweldige boost mee te geven. Zo’n opkikker waarmee je op elk feestje als je beste zelf kunt verschijnen. Hillary Clinton en onze eigen prinses Beatrix zijn twee goede voorbeelden van vrouwen die de ene keer met een wat zwakker en platter kapsel in de openbaarheid verschijnen, maar er bij belangrijke gelegenheden altijd twee keer zo krachtig uitzien met een hoger kapsel en voller ogend haarvolume.

Of ze onze producten gebruiken weten we natuurlijk niet, maar dat het hier hoogstwaarschijnlijk om een vergelijkbare variant met dezelfde (uit)werking gaat, durven we wel te stellen. Toppik Hair Fattener voedt de haarschacht met Keratine proteïnen. Hierdoor zwelt je haar op en ziet het er meteen voller uit.

Wat zit er in Hair Fattener

Toppik Hair Fattener is een hoog geconcentreerde behandeling van keratine proteïne en voedingsstoffen die diep in de haarwortel intrekken. Hierdoor zetten de haarschachten zich uit waardoor het haar meteen voller en dikker oogt. Naast het vergroten van de diameter van het haar, laat het ’t ook glanzen en zorgt het voor een verbeterde dekking van de hoofdhuid. Na behandeling hoef je het niet uit te spoelen en het laat geen resten achter in het haar.

Toppik hair fattener voor dikker haar

Hoe gebruik je Hair Fattener?

Was eerst je haar met shampoo en gebruik na het wassen Toppik Conditioner. Breng de Fattener aan op een droge handdoek en vervolgens het haar. Masseer het serum met je vingertoppen in het haar vanaf de hoofdhuid tot de punt. Zorg voor een gelijkmatige verdeling en laat de Fattener vervolgens één tot twee minuten inwerken. Je zult zien dat je haar langzaam opzwelt en er meteen dikker en voller uitziet. Je kunt hierna je haar stylen zoals gebruikelijk.

Voor degenen onder ons met fijn, dun haar, verandert een nieuwe haarkleur niet alleen je hele look. Een goede haarkleur voor fijn haar kan dunner wordend haar er zelfs voller uit laten zien! Met de juiste technieken kan kun je subtiele hints van diepte en dimensie aan je huid toevoegen, waardoor je een natuurlijke volume krijgt. Lees hier alles over de beste kleur voor dunner wordend haar.

Nieuwsbrief

Toppik heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!