Hoe lang blijven Toppik Haarvezels zitten?

Toppik Hair Building Fibers zijn een geweldige oplossing om ogenblikkelijk dikker, voller haar te creëren. Hoewel de resultaten niet permanent zijn, gaan ze lang mee. Als het goed wordt aangebracht, blijven Toppik haarvezels in het haar tot je het haar weer wast met shampoo . We krijgen echter veel vragen over de duur van de vezels, dus we vroegen wat Toppik-gebruikers om hun ervaringen met ons te delen. Blijf lezen om erachter te komen hoe haarvezels in verschillende dagelijkse situaties standhouden.

Hoe lang gaan de haarvezels mee?

regen met paraplu houden toppik haarvezels op hun plaats, hoe lang gaan de vezels mee

Vraag: Blijven de vezels zitten tijdens wind en regen?

A: Wind is geen partij voor Toppik Hair Building Fibers! Dankzij het wisselvallige weer in Nederland krijgen we vaak met harde wind te maken. Maar Toppik-gebruiker Tom heeft geen probleem gehad! "Ik heb behoorlijk harde wind gehad ... Het lijkt er geen invloed op te hebben," vertelde hij aan het Toppik-team.

Hetzelfde geldt voor regen! Toppik Hair Building Fibers zijn ook bestand tegen neerslag. "Ik ben in de wind geweest, in de regen. Niets is verplaatst. Het blijft in je haar ", zei Toppik-gebruiker Linda.

Steven H. bevestigde dat. "Ik werd ongeveer een week geleden door de regen verrast en het had er geen enkele invloed op. Het bleef er natuurlijk uitzien en ik was zeer tevreden met de resultaten, "zei Steven.

vrouw wordt wakker met toppik haarvezels, blijven de vezels ook s'nachts zitten?

Vraag: Blijven de vezels ook s'nachts zitten?

A: Geen tijd om Hair Building Fibers in de ochtend aan te brengen? Geen probleem. Toppik haarvezels blijven 's nachts in het haar zitten met hooguit een minimale touch-up in de morgen. "Als ik het vandaag gebruik en ik mijn haar niet was tot twee dagen later, blijft het er gewoon in." Zei Quint. Hij voegde eraan toe: "Normaal gesproken, wat ik ook heb, blijft het zitten van douche tot douche tot douche."

Toppik-gebruiker Simone vertelde ons: "Ik was verrast toen ik de volgende dag wakker werd dat ik nog steeds haar had."

"Want tenzij je je haar elke dag wast, blijft het er helemaal in zitten, en dat begrijp ik nog steeds niet," stemde Quint in.

Man slaapt op kussen met toppik hair fibers in, blijven de haarvezels ook s'nachts zitten?

Vraag: Komen er haarvezels op mijn kussen?

A: Als je Hair Building Fibers 's nachts wilt laten zitten, vallen ze dan op het kussen? Dat was niet de ervaring voor deze Toppik-gebruikers, die in staat waren om met Hair Building Fibers te slapen zonder ze op hun beddengoed achterbleven.

"Ik zat te denken of het een probleem zou zijn als ik Toppik 's nachts in zou houden, blijft het dan overal achter? Ik heb het geprobeerd. Niets op het kussen, "zei Bob.

Suzanne vertelde ons: "Ik ging naar het bed en ik controleerde het kussen, er zat niets op het kussen."

man en vrouw op de bank met toppik, komen haarvezels ook op mijn kleren?

Vraag: Zullen er haarvezels op mijn kleding komen?

A: Veel mensen zijn bezorgd dat haarvezels rommelig  zijn en tijdens gebruik en gedurende de dag op je gezicht en kleding vallen. Dat is niet zo! Deze Toppik-gebruikers hebben geen problemen gehad met het aanbrengen van Hair Building Fibers op hun kleding.

"Het komt niet opt je kleren, het komt niet op je kussen, het blijft zitten tot je je haar wast," vertelde Adriana ons.

Suzanne was het daarmee eens. "En het komt niet helemaal over je gezicht. Het komt niet op je kleren. Het zit niet op mijn kussens," zei ze.

Sporten met toppik haarvezels in je haar, zweten kan ook met toppik in.

Vraag: Wat als ik zweet?

A: Een andere veelgestelde vraag over de haarvezels is of ze tijdens het sporten zullen uitzweten of niet. Deze Toppik-gebruikers hebben Hair Building Fibers gedragen tijdens allerlei oefeningen en hebben geen problemen ondervonden.

Bob vertelde ons: "Ik heb altijd gedacht dat omdat ik een grote zweter ben dat er misschien Toppik in mijn gezicht uit zal lopen, maar dat is nooit het probleem. Ik raak mijn zweet altijd aan en het is gewoon water. Het is niet donker of het is niet gekleurd of zoiets. Helemaal geen problemen. "

Diane had een vergelijkbare ervaring toen ze samen met haar man ging dansen. "...ik had mijn cowboyhoed op. Ik was aan het zweten. Ik nam mijn cowboyhoed af. En de Toppik zat nog steeds op zijn plaats. En mijn haar zag er fantastisch uit. '

Keilan is een frequente sporter en was bang dat Toppik zijn workout niet zou volhouden. "Ik dacht dat als ik flink gesport had, Toppik na een tijdje zou uitlopen of als ik mijn gezicht met mijn handdoek zou droogpoetsen ... Ik kan zonder een pet naar de sportschool gaan en zonder me zorgen te maken dat ik daar met een vol hoofd naar binnen ga en vertrek met kalende plekken, "zei hij.

Opmerking:

Alle gebruikers in deze blog hebben naast de Toppik hair Building Fibers ook de Toppk Fiberhold Spray gebruikt voor optimale fixatie.