Zo zit je, gratis en voor niets, op de eerste rij!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste (haar)nieuws, de beste beauty producten bekijken en vanuit je luie stoel de scherpste korting- weggeef- en winacties ontvangen? Je hoeft er maar één keer je best voor te doen: aanmelden! De rest doen wij! Pak je kans en lees snel verder om te zien welk cadeau er op jouw wacht.

De beste voordeeltjes op een rij!

Bij onze vrienden van AboutOurBrands kun je niet alleen terecht voor de beste verzorgingsproducten voor huid en haar, ook zijn ze hét informatiepunt voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Doet jouw huid of haar niet wat je wil, grote kans dat ze een oplossing hebben voor jouw probleem.

Zo schreven ze al eerder over bestrijding van haarverlies of de te nemen stappen bij vorming van grijze punten, zoals de tijd-terug-draaiende conditioners. Maar ook wat bijvoorbeeld de juiste kussensloop voor de gezondheid en vorming van je haar kan betekenen. Waarom valt het haar bij de ene persoon sneller uit dan bij de andere? Kan het te maken hebben met stress, slaaptekort of simpelweg erfelijkheid? Of speelt het coronavirus bij mensen met een verzwakt immuunsysteem misschien een rol? Hoe ontkroes je je haar, op welke manier voeg je volume toe aan je kapsel en zit er een verschil tussen mannen- en vrouwenhaar?

Ook lichaamsverzorging is een belangrijke pijler binnen het team van AboutOurBrands. Ze vertellen je graag waarom we verouderen en wat je kunt doen om dit proces te vertragen? Zin om te relaxen, accenten rondom je ogen te versterken (nepwimpers) of het hele jaar door een lekker bruin kleurtje te behouden, zonder continu in de zon of onder de zonnebank te hoeven plaatsnemen? Vraag jij je af hoe je je baard in topconditie houdt? Je raadt het al: ook op deze vragen hebben ze een passend antwoord.

Voor nop op de eerste rij

Wil jij een melding krijgen zodra ze een nieuwe blog plaatsen? Maken we je blij met een notificatie in je mail wanneer de producten (tijdelijk) voordeliger of soms zelfs te verkrijgen zijn? (zoals tijdens kortingsacties of met prijsvragen). Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en wees er altijd als eerste bij. Bovendien ontvang je in de bevestigingsmail direct een uniek cadeau! De nieuwsbrief is dé plek waar AboutOurBrands de meest trouwe volgers als eerste informeren. Je bent dan altijd verzekerd van:

  • Als eerste het laatste nieuws
  • Directe updates bij uitbreiding van het assortiment
  • Direct al het antwoord op al je vragen
  • Als eerste op de hoogte van korting- en winacties
  • Voorrang op het gebruik van productcodes

Zelf proberen? Zo gepiept!
Je kan nu op werkdagen tot 's avonds laat (23:59 uur) bestellen en je hebt je bestelling alsnog de volgende werkdag in huis.
Het wordt zelfs nog veel gekker: bestel je op een werkdag voor 10:00 uur in de ochtend, dan heb je je pakketje nog dezelfde dag in huis!
Niet alleen gaan we nog sneller bezorgen dan we ooit hebben gedaan. Het wordt ook nog eens goedkoper:
Bestel je voor 30,- of meer, dan verzenden we het gratis naar je toe.
Bestel je voor minder dan 30,- dan betaal je slechts 4,95 voor de verzending (dat is 10% goedkoper).
Wil je precies lezen hoe we alles verbeterd hebben? Klik dan op deze link. Daar leggen we alles nog eens uitgebreid voor je uit.