Geschoren kapsels voor dames

Wie zegt dat kort haar saai moet zijn? Als je van een gewaagde look houdt, probeer dan de ondershave designtrend. Geschoren haarontwerpen werken voor alle haartypes - zelfs fijn of dun haar! Hier zijn onze favoriete ideeën voor geschoren haarontwerp en hoe Toppik Hair Building Fibers je kan helpen een ondershave te stylen.

Wat is een geschoren kapsel?

Geschoren haarontwerpen zijn patronen die in een geschoren deel van het haar worden gesneden. De meeste vrouwen die kiezen voor een geschoren haarontwerp scheren een of beide zijden van hun haar (een zijscheerbeurt) of onder hun haar in de nek (een ondershave).

Dus, hoe krijg je een geschoren haarontwerp? Eerst zal je kapper het gewenste gebied inkorten met een tondeuse. Vervolgens zullen ze verschillende technieken gebruiken om het ontwerp in je haar te knippen, inclusief scheerapparaten en tondeuses.

Maar let op: niet elke kapper heeft de nodige ervaring om deze unieke look te creëren. Mogelijk moet je een kapper of kapper zoeken die gespecialiseerd is in korte kapsels. Ga op internet op zoek naar kappers bij jou in de buurt en bekijk foto's van hun werk om te zien of ze de vaardigheden hebben om je favoriete geschoren haarontwerp te maken.

6 coupes voor een geschoren kapsel

1. Klassieke zijscheerbeurt

Als je je tenen voor het eerst in de zijscheertrend steekt, probeer dan eerst de klassieke zijscheerbeurt. Je kapper kan je helpen beslissen hoeveel haar je wilt scheren. Ons advies? Begin met een klein beetje en werk in de loop van de tijd toe naar een gedurfder uiterlijk. Hoe minder haar je snijdt, hoe gemakkelijker het geschoren gebied zal zijn om te vermommen als je besluit dat je toch niet verliefd bent op de look. klassieke zijscheerbeurt

2. Geometrisch ontwerp met regenboogaccenten  

Undershaves zijn leuke manieren om met je uiterlijk te experimenteren. Deze ondershave heeft een geometrisch ontwerp met regenboogkleuraccenten. We zijn dol op dit geschoren haarontwerp omdat het zo gemakkelijk te bedekken is, wat perfect is als je een edgy kapsel wilt, maar ook conservatief moet kleden voor je werk.

geometrisch ontwerp met regenboogaccenten 3. Elegant geschoren gedeelte 

Als je van het uiterlijk van een zijscheerbeurt houdt, maar iets anders wilt proberen, vraag je kapper om een ​​elegant geschoren gedeelte toe te voegen.

elegant geschoren gedeelte

4. Wervelingszijscheerbeurt

Op zoek naar iets creatievers? Probeer dit ontwerp van de wervelingszijscheerbeurt!
wervelingszijscheerbeurt

5. Zijscheerontwerp met sterren 

Komt er een speciale gebeurtenis aan? Dit zijscheerontwerp met sterren zal gegarandeerd stralen!
zijscheerontwerp met sterren

6. Gewaagd geschoren haarontwerp

Dit is wat we een gewaagd geschoren haarontwerp noemen! Maar als je ervan houdt, zeggen we: it rocks!

gewaagd geschoren ontwerp

Tips voor het stijlen van geschoren haarontwerpen

Houd het vers

Geschoren haarontwerpen zien er het beste uit wanneer ze vers zijn gesneden, dus verwacht dat tweewekelijkse reizen naar je kapper een onderdeel van je routine worden als je je look wilt behouden.

Definieer het met haarvezels

Tussen de versieringen door kun je Toppik Hair Building Fibers gebruiken om je geschoren haarontwerp te definiëren. Deze methode werkt ook als je haar aan de dunne kant is! Kies gewoon een tint Toppik Haarvezels die overeenkomt met je wortelkleur en gebruik vervolgens de Spray Applicator om vezels op hun plaats te spuiten. Toppik-vezels zijn gemaakt van keratine van salonkwaliteit en hebben een statische lading, zodat ze zich direct aan je haar hechten en het er natuurlijk dikker en voller uit laten zien. Als je een geometrisch haarontwerp hebt, kun je een stuk papier gebruiken bij het aanbrengen van vezels om de randen van je ontwerp te helpen definiëren. Toppik Hairfibers

Pump up the volume

Omdat je letterlijk een deel van je haar afscheert, zul je waarschijnlijk een beetje extra moeite moeten doen om het haarvolume en lichaam dat je gewend bent te behouden.

Om het volume van je haar te maximaliseren, begin je met het wassen van het haar met Toppik Hair Building Shampoo, die een lichtgewicht formule heeft die het haar niet verzwaart. Volg met Toppik Hair Building Conditioner, die het haar voedt en doet herleven met een mix van keratine-eiwitten en aloë vera. Wring het overtollige water voorzichtig uit je haar en breng dan Toppik Hair Fattener aan om volume, body en dikte aan je lokken toe te voegen. Voor het beste resultaat, föhn het haar ondersteboven tot het droog is, en stijl dan zoals gewoonlijk.