Mannenkapsels voor 2020

Alles wat oud was wordt weer hip! Als het gaat om de haartrends van 2020 voor mannen, kijken we absoluut naar het verleden voor inspiratie. Volg mee als we kijken naar 2020 haartrends voor mannen, geïnspireerd door mannenkapsels door de tijd heen.

Mannenkapsels voor 2020

Moderne pompadour

De jaren 1950 waren een transformerende tijd, waar rock 'n roll de koning was en kapsels moesten passen bij het onderdeel. Mannen in deze periode namen stijlkenmerken van rock- en filmsterren, vaak met halflang haar en veel pommade om de gewenste look te bereiken. We kunnen hen crediteren voor het uitvinden van het kapsel van de pompadour, waar vandaag nog steeds veel naar wordt gevraagd.

moderne pompadour

Hoewel we met genoegen kunnen melden dat lange bakkebaarden niet snel terugkomen als een populaire kapseltrend, is de pompadour een hete haartrend voor mannen voor 2020. De moderne update heeft vervaagde zijkanten en ziet er geweldig uit in combinatie met een baard.

Als bijkomend voordeel helpt het extra volume bovenaan het oog weg te trekken van een dunner wordende of teruglopende haarlijn. Maar als je ook wat extra dekking bij de slapen nodig hebt, kun je Toppik Hair Building Fibers met de Spray Applicator en Hairline Optimizer gebruiken om direct voller ogend haar te krijgen dat er volledig natuurlijk uitziet.

Pink Crop

De haartrend van 2020 voor mannen is een eerbetoon aan de punkbeweging van eind jaren '70. Maar terwijl de originele punk eruitziet als neon kleuren en stekelig haar, gaat de update van vandaag helemaal over het gedempte roze gewas. Dat is geweldig nieuws voor mannen met dunner wordend haar, want een kort kapsel kan dun haar er voller uit laten zien.

man met pink crop kapsel

Om deze 2020-haartrend te bereiken, moet je je haar eerst laten bleken door een professionele haarstylist. Het roze kan vervolgens worden aangebracht als kleurstof of als een getint conditioner. En maak je geen zorgen over onderhoud. Deze trend ziet er eigenlijk koeler uit nadat deze is uitgegroeid en een beetje vervaagt.

The 70’s Grow Out

Hoewel de jaren 1950 een meer gepolijste en eenvoudigere uitstraling hadden, lieten de jaren 1970 mannen los, waardoor gezichtshaar in die periode algemeen werd geaccepteerd. Lange haartrends die in de jaren '60 begonnen, werden in de jaren '70 steeds meer mainstream, beïnvloed door rockbands.

the 70s grow out kapsel

De update van 2020 over deze haartrend is iets meer gepolijst. Na de eerste groeifase, wil je je kapper om de vier tot zes weken bezoeken voor een trimbeurt om ervoor te zorgen dat je er niet te ruig uitziet. Lang haar vereist een beetje extra onderhoud. Wanneer je je haar wast, zorg dan dat je een lichtgewicht conditioner zoals Toppik Hair Building Conditioner gebruikt. Hierdoor blijft je haar er gezond en gehydrateerd uitzien.

Boy Band haar

Geloof het of niet, stekelige jongensbandhaar uit de vroege jaren 2000 zal een andere grote haartrend voor 2020 voor mannen zijn. Omdat deze look zoveel textuur heeft, is het eigenlijk geweldig voor mannen met fijn of dunner wordend haar. Maar in plaats van de glimmende punten van toen, heeft deze herenhaartrend van 2020 een matte afwerking. Vraag je kapper om een ​​knipbeurt die korter is aan de zijkanten en langer aan de bovenkant. Gebruik vervolgens een matte stylingpasta om het bovenste gedeelte van je haar op te prikken.

boy band haar met toppik Rommelige Dreads

Hoewel dreadlocks een klassiek kapsel zijn, doet dit dreadkapsel je erg denken aan de New Yorkse kunstscène uit de jaren 80. De haartrend van 2020 voor mannen vereist een bepaalde hoeveelheid natuurlijke textuur. Maar maak je geen zorgen als je haar dunner wordt. Je kunt Toppik Hair Fibers gebruiken om alle dunne gebieden tussen je dreads in te vullen. Toppik-vezels zijn gemaakt van keratine van salonkwaliteit, hetzelfde eiwit als in je haar, wat betekent dat ze niet op te sporen zijn, en dikte toevoegen aan alle haartypes, terwijl ze er volledig natuurlijk uitzien.

rommelig dreadkapsel met toppik