Onze favoriete korte kapsels voor mannen

Op zoek naar korte kapsel ideeën? Zoek niet verder. We houden van deze tijdloze korte kapsels voor mannen omdat ze gemakkelijk te stylen zijn. Plus, korte kapsels kunnen helpen het uiterlijk van voller haar te creëren.

5 klassieke korte kapsels voor mannen

De Buzzcut

De buzzcut is een erg populair kort kapsel voor mannen omdat het heel weinig onderhoud vereist en bijna helemaal geen styling.

man met kort kapsel, de buzzcut, en toppik natuurlijk

Dit kapsel wordt bereikt met behulp van tondeuze, zodat je de lengte kunt aanpassen om de look te krijgen die je wilt. Vergeet niet dat hoe lager de instelling op de tondeuse, hoe korter het haar.

Vraag je kapper om wat meer lengte over te laten om dit korte kapsel er modern uit te laten zien. Als je dol bent op het uiterlijk van een buzz, kun je zelfs je eigen tondeuze kopen om dit korte kapsel thuis te maken!

Dit klassieke korte kapsel ziet er ook geweldig uit met een korte baard. Probeer Toppik Hair Building Fibers als je baard in bepaalde gebieden ontbreekt! Breng vezels aan in het dun of dunner wordend gebied met behulp van de Spray Applicator. Je baard ziet er meteen voller uit.

De High and Tight

Als je op zoek bent naar een kort kapsel met iets meer lengte dan een buzzcut, probeer dan de High and Tight. Vraag je kapper om korte, zoemende zijkanten met meer lengte bovenaan.

man met kort haar opgeschoren en met toppik hair building fibers erin

De korte kanten zorgen ervoor dat dit kapsel er netjes uitziet, terwijl de getextureerde bovenkant fijn haar er dikker doet uitzien. Stijl met pommade of een matte wax om dit kapsel rommelig volume te geven.

Textuur All Over

Rommelig haar ziet er eigenlijk dikker uit, en dit klassieke korte kapsel omarmt rommeligheid. Vraag je kapper om een knipbeurt met een lengte van een vinger of korter, met de achterkant en zijkanten licht taps toelopend.

man met haar en zonnenbril kijkt naar buiten en ziet toppik haarvezels

Begin thuis met het wassen van haren met Toppik Hair Building Shampoo en Conditioner om deze langere gestructureerde haren thuis te stylen. Deze producten werken samen om volume toe te voegen terwijl je jouw haar reinigt en hydrateert.

Gebruik na het drogen een kleine hoeveelheid matte stylingklei of wax om een rommelige textuur aan het haar te geven.

De Pompadour

Dit klassieke korte kapsel heeft korte kanten met veel lengte aan de bovenkant.

man met kuif en toppik haarvezels, shampoo en conditioner

We houden van dit kapsel omdat je de look en de styling enigszins kunt aanpassen zodat het ongeveer elke gezichtsvorm past. Mensen met een smal gezicht kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen de pompadour wat zachter en breder aan de zijkanten te dragen. Kortere zijden met meer volume aan de bovenkant passen beter bij ronde gezichten.

Vraag je kapper om vale kanten met veel lengte bovenaan. Om te stylen, gebruik je je vingers om voorzichtig je haar op te trekken en te blazen met een föhn om volume toe te voegen. Gebruik dan een kleine hoeveelheid pomade of wax om het haar terug te duwen. Werk af met haarlak om alles op zijn plaats te vergrendelen.

De Quiff

De Quiff is een afgezwakte versie van de Pompadour die ook erg flatterend is voor de meeste gezichtsvormen en haarstructuren.

man met een quiff het toppik haarvezels grijs en baard

Vraag je kapper om vier of vijf centimeter lengte aan de bovenkant te houden, met iets meer lengte aan de pony. Vraag hen dan om je korte kanten te geven zonder te vervagen. De zijkanten moeten nog steeds verbonden zijn met de bovenkant, waardoor het kapsel naadloos lijkt.

Om de Quiff te stylen, begin met schoon, nat haar. Voeg een kleine hoeveelheid Toppik Hair Fatttener toe. Droog vervolgens je haar, gebruik je vingers om het haar ruw te maken en voeg volume toe. Werk af met een kleine hoeveelheid stylingpommade om textuur en glans toe te voegen.