De beste versiertips voor singles

Heb je al jaren een oogje op die ene vriend of collega of ben je net van je vaste relatie af en klaar om weer ‘op de markt’ te komen? Ben je klaar voor een dosis romantiek maar weer je niet hoe je niet hoe je het aan moet pakken? Met deze tips kom je altijd goed voor de dag!

Ben jij een goede flirt?

Tip 1: Wees een goede vangst

De leuke avond uit of de perfecte date begint al in je eigen badkamer. Kijk in de spiegel en vraag jezelf af: waarom zou iemand anders jou daten? Wat maakt jou aantrekkelijk in de eerste oogopslag? De eerste indruk is van levensbelang, aangezien het oog ook wat wilt. Pas wanneer je met elkaar in gesprek raakt, kom je erachter of hij of zij ook qua karakter matcht. Bovendien is het altijd leuk om te zien dat iemand zijn of haar best voor je heeft gedaan door een leuk setje aan te trekken en net wat even extra aandacht te hebben gegeven aan het haar. Aantrekkingskracht komt niet uit de lucht vallen. Je moet er zelf ook iets voor doen.

Tip 2: Straal zelfvertrouwen uit

Je uiterlijk is je eerste visitekaartje, maar als je jezelf vervolgen hakkelend en stamelend door een avondje uit loodst, kom je nog geen steek verder. Werk aan je onzekerheden, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Een van de meest voorkomende schaamtepunten zijn kale plekjes op het hoofd. Je wilt natuurlijk niet dat deze de aandacht afleiden van die de mooie ogen, geweldige glimlach en prachtig witte tanden die je bezit. Dat gespreksonderwerp komt later wel, zodra jullie elkaar wat beter kennen. Met Toppik Hairbuilding Fibers werk je die vervelende inhammen binnen no time weg. Ook dat begint al voor vertrek, thuis voor de spiegel. Andere handige tips om je haarhroei te stimuleren, lees je hier.

Tip 3: Stel open vragen

Wanneer het gesprek eenmaal op gang is, zorg dan dat je open vragen stelt en laat de ander praten over zichzelf. Bedenk je niet bij elke zin wat je daar eventueel op zou moeten antwoorden, maar laat de conversatie spontaan verlopen. Als je gesprekspartner niet zo makkelijk praat, stel dan vragen die de fantasie prikkelen en te maken hebben met iemand persoonlijkheid. Wat is je passie, welk vakantype ben jij of wat is het meest avontuurlijke dat je ooit deed? Vermijd zware onderwerpen. Het eerste gesprek moet vooral luchtig zijn!

Tip 4: Speel hard to get

Het is natuurlijk een beetje aftasten en inschatten welke benadering het best werkt, maar hard to get spelen is geen absolute no go. Een ander een beetje zijn of haar best voor jou laten doe is nooit verkeerd. Concertkaarten die we gratis krijgen voelen immers ook minder waardevol dan kaartjes waarvoor we uren in de rij hebben gestaan. Ken echter wel je grenzen. Speel het spelletje, maar houdt wel altijd de finishlijn in zicht.

Tip 5: Wees eerlijk

Laat de ander merken hoe leuk je hem of haar vindt. Geef complimentjes en wees eerlijk. Niemand wil een flirt toch beginnen met een leugen? We hebben het hier dan wel over de grove leugens, zoals tien jaar van je leeftijd afsnoepen, een valse naam opgeven of liegen over het hebben van kinderen. Een leugentje om bestwil in het begin is natuurlijk geen probleem, zolang het op een later moment maar bespreekbaar is. Dat kan dat vaak ook, aangezien je elkaar na een date of drie een stuk beter kent. Mensen die bijvoorbeeld de Toppik Hairbuilding Fibers uit tip 2 gebruiken, kunnen daar in het begin best over zwijgen. Grote kans dat je date het nog een slimme vondst vind ook zodra je later ermee op de proppen komt.

TOT 25% KORTING!

Wat verwacht jij dit jaar in je schoen voor Sinterklaas? En welk cadeautje mag absoluut niet ontbreken onder de kerstboom? Een sterk haarproduct, een verzorgende gezichtscrème of simpelweg een extra voorraadje scheerspullen voor manlief? Uit onderzoek blijkt dat verzorgingsproducten of een lekkere parfum of aftershave het vaak goed doen. Wie wil er immers niet fris en fruitig rondlopen?

In het kader van Black Friday geven we je daarom van maandag 23 t/m zondag 29 november fikse kortingen. Koop je voor 25 euro of meer, dan krijg je 10% KORTING (code: FRIDAY10), Koop je voor 60 euro of meer, dan krijg je 15% KORTING (code: FRIDAY15), Koop je voor 100 euro of meer, dan krijg je 25% KORTING (code: FRIDAY25). Als dat geen lach op de gezichten van je familie en vrienden brengt! Deze actie is ook van toepassing op de producten van Foligain, Aboutourbrands en Viviscal. Hierbij kan dezelfde kortingscode worden gebruikt.