Echte verhalen van echte gebruikers met Toppik
Haaruitval treft de overgrote meerderheid van de mannen wereldwijd. Op de leeftijd van 50 zal ongeveer 85% van de mannen aanzienlijk dunner wordend haar hebben. Dit was ook het geval met Adam, een van onze gebruikersgroepdeelnemers.

Adams verhaal

"Toppik verbetert je zelfvertrouwen en het maakt je gewoon gelukkig." - Adam

Adam merkte voor het eerst op dat zijn haar ongeveer 15 jaar geleden dunner werd, toen hij begin 20 was. "De kroon ervan begon dun te worden en ik kon mijn hoofdhuid zien," vertelde hij Toppik. Voor Adam zorgde het ervoor dat hij zich erg oud voelde toen hij op jonge leeftijd zijn haar verloor.

Toen hij opgroeide, waardeerde Adam zijn haar. “Vroeger was het echt heel dik, krullend en floppy. En dus zou ik er allerlei gekke ponystaarten en ontwerpen mee doen. " Nu zijn haar dunner wordt, kan hij zijn haar niet langer lang dragen.

Adam vroeg zich af of zijn behandeling van zijn haar ervoor had gezorgd dat het eruit viel. “Heb ik teveel hoeden gedragen? Heb ik het te vaak geschoren en slecht behandeld? Heb ik niet het juiste soort conditioner of de juiste soort shampoo gebruikt? Het was alsof ik het zelf had verprutst ' Helaas kan haarverlies bij mannen voorkomen, ongeacht hoe goed we ons haar behandelen.

In de meeste gevallen wordt haarverlies bij mannen veroorzaakt door erfelijk haarverlies. Haarverlies bij mannen wordt veroorzaakt door een combinatie van genetica en hormonen. Erfelijkheid speelt een belangrijke factor. Hoewel er manieren zijn om dunner wordend haar te vertragen, wordt haarverlies meestal veroorzaakt door factoren die buiten onze controle liggen.

In de televisie-industrie werd Adam blootgesteld aan verschillende behandelingen voor haargroei.

“Een van de kappers had me een echt high-end, duur soort shampoo-ding gegeven ... het leek op drie verschillende flessen. Er is een shampoo, een conditioner, en ook een behandeling. Ik had zoiets van, ik wil dit allemaal niet moeten doormaken. "

Het systeem was te ingewikkeld en te duur, dus stopte hij ermee en schoor zijn hoofd. Tegen de tijd dat hij met Toppik sprak, was hij vastbesloten om een ​​geschoren hoofd te hebben. "Dit is wat mijn leven is en dit is hoe het zal zijn, dus jammer dan", zei hij.

adam voor toppik foto

Adams ervaring met Toppik

Aanvankelijk dacht Adam dat Toppik Hair Building Fibers te mooi waren om waar te zijn terwijl hij op de set van Toppik zat. "Ze gaan graag foto's maken en ze gaan wat met Photoshop doen en het zal wel zijn dat ze me lang, golvend haar gaan aanmeten voor de grap," dacht hij.

Maar toen zag hij de resultaten. “Toen toonden ze me de spiegel en ze draaiden me rond en ik was gewoon stomverbaasd. Er is echt geen andere manier om het te beschrijven. Het was geweldig!"

Door Toppik te gebruiken, voelde Adam zich jonger en waardeerde hij zijn uiterlijk meer. "Dit is precies hoe ik er 20 jaar geleden uitzag", zei hij. Hij was ook verrast hoe gemakkelijk het was om Toppik te gebruiken. “Toen de professionele haarmensen het deden, leek het me erg ingewikkeld om hoe ze het aanbrachten ... Ik bedoel, ik ben geen kapper of stylist, maar het zelf doen, heb ik nu het gevoel dat ik best dichtbij kom."

Nu draagt ​​Adam bijna elke dag Hair Building Fibers, vooral als hij van plan is nieuwe mensen te ontmoeten en een goede eerste indruk wil maken. Hij prijst Hair Building Fibers voor hun humeurverhogende effect.

Adams vrienden waren ook onder de indruk. "Toen ik het voor het eerst begon te gebruiken en toen ik op het werk kwam, zeiden mensen dingen mensen zoals: Ik wed dat je vrouw nu wel naar je kijkt! ’” Maar wat nog beter was, waren de mensen die geen commentaar gaven, omdat dat betekende dat de haarvezels totaal niet op te sporen waren. "Ik denk dat het niet duidelijk te zien is wanneer je het draagt, dus dat vreemden er geen commentaar op geven,is dan niet zo raar" zegt Adam. "Mensen weten niet dat het niet echt is."

Toppik is voor iedereen

Voor Adam gaat het bij het gebruik van Toppik Hair Building Fibers om jezelf uitdrukken en je zelfvertrouwen verbeteren. "Ik snap hoe mensen het een gevoel van ijdelheid zouden kunnen noemen, maar ik denk dat het gaat om het uiten van je eigenwaarde en het soort dingen waar je je goed bij voelt." Hij vergelijkt het gebruik van Toppik met sporten. “Het is niet anders dan mensen dat ze een beetje gewicht willen verliezen, dus gaan ze trainen. Ze trainen niet om ijdel te zijn, ze trainen zodat ze zich beter over zichzelf kunnen voelen. "Echt."

Adam vindt het ook geweldig dat Toppik voor iedereen toegankelijk is. "Ik denk dat het een verbazingwekkend, onbaatzuchtige uitvinding is dat de makers van dit product hebbenbedacht. Het kan iets zijn dat voor de elite is, zoals iets dat een Hollywoodgeheim is, maar dat is het niet. Het is iets waar gewone mensen toegang toe hebben ', zegt Adam. Adam na het gebruik van Toppik "Het is niet jouw schuld dat je haar dunner wordt. Het is genetica en het is je achtergrond, maar daar hoef je niet onder te lijden. En als je er iets aan wilt doen, kun je met Toppik er iets aan doen zonder een bank te beroven of een filmster te zijn. ”

In vergelijking met haarherstelprocedures is Toppik zoveel gemakkelijker. “Dit is iets dat je kunt gebruiken als je wakker wordt, een douche kunt nemen, je tanden kunt poetsen, Toppik kan pakken, het kunt schudden, sprayen, verdelen, hoe je het ook wilt aanbrengen. Het duurt ongeveer vijf minuten, misschien tien, en het haalt jaren van je echte leeftijd af, 'zegt Adam.

Tegen anderen wil hij zeggen Toppik Hair Fibers iedereen aan te raden die last heeft van haarverlies. "Ik zou er nooit mee kunnen stoppen om er positieve dingen over te zeggen", zegt hij.